2 Nisan 2014 Çarşamba

Beauty Joint Alışverişim beautyjoint.com


Selamlar!
Blogu, alışveriş blogu olarak açsaydım daha mantıklı olurdu herhalde :) Alışverişlerden, başka şeylere sıra gelemedi.. Doğum günümden sonra, 3 tane yurtdışı alışverişi yapmıştım, gelmeyen son bir tanesi kaldı. Sonra bu faslı kapatıyoruz :)
Bu alışveriş için çok geçerli sebeplerim var çünkü Beauty Joint sitesinde, wet n wild kovalamaktan yorulmuştum artık. Uzun süredir istediğim bütün ürünleri bir arada bulmayı bekliyordum Vanity palet falan hala olmayınca bunları aldım. Ve ilk kirpik denemeleri için de DUO aldım..

 Öncelikle şunu söyleyeyim, tek bir tane palet almak istiyorsanız, buradaki satıcılar daha uygun olabilir. Hem dolar artışı hem de kargo eklenince buradaki fiyatlarına denk geliyor. Ama ben her zaman toplu almayı tercih ettiğim için yine yurtdışı siteleri tercih ettim. Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gönderim yapan ve Wet n Wild markasını satan, beautyjoint.com dan başka bir site yok. Ve bu sitede indirim ya da kargo kampanyası olduğunu hiç görmedim. Ürünler eklendikçe kargo artıyor. Bu alışveriş için 10 dolar kargo ödedim, 2.99 dolar da "shipping insurance" yaptım. Yani kargonun kaybolması ya da takılması halinde yeniden göndereceklerdi.. Bunlara ek olarak LETSTALK kuponunu kullanarak %5 indirim kullandım. Düşük bir oran olduğu için, az çok kargo sigortanızı karşılaşmış oluyor. Sitenin adını yazıp coupon diye aratırsanız %5 lik kuponlar bulabilirsiniz..
 Mümkünse altılı ve sekizli palet almak istiyordum ama bu üçlü ve teklileri aldığım için de çok mutluyum. Benzer renkler gibi görünse de yapı ve renk olarak farklılar ve her bir renge ayrı ayrı bayıldım! Kolumu ve parmaklarımı ıslak mendille silerken bile koyu renkler zor çıktı..
Farlar oldukça yumuşak, bazı renkler hafif bir dokunuşla mucizeler yaratmıyor ama kesinlike birçok ünlü markadan daha iyiler ;) Ve ışıltılı renklerin yapısı gerçekten çok iyi. Örneğin MUA farları da çok seviyorum ama uygulayınca ışıltı rengi daha fazla belli olabiliyor. Bunlar öyle değil..

 Walking on eggshells, daha açık renklere sahip. Günlük kullanımda daha sade renkler seçiyorsanız tam size göre..
 Silent treatment en alttaki gri-lila rengi çok beğendim, ilk renk de çok başarılı. Göz kapağında şampanya renk uygulamaya bayılıyorum şu sıra!
 Fiyatları 3.99 dolar. Sanırım Amerika drugstore fiyatlarından 1-2 dolar farklı bu ürünler..
Üst sıra Silent Treatment
Alt sıra Walking on eggshells


 Vee bu alışverişin gözbebeği Comfort Zone.. Bu paletler genelde belli bir rengi ağırlıklı olarak içerdiğinden, yeşil palet diye hep aklımda kalıyordu. Sonradan anladım kıymetini :))

 Hemen kolumda denemeler yaptım. Görüntü çok iyi değil ama yine de ön gösterim olsun istedim. Renkler her yerde var ama en çok aranan paletler olduğu için burada bir arada toplanmış oldu..
 Meşhur MAC Club benzeri var ilk dokunuşta kahverengi rengini verdi, yansımaların belli olması için bastırarak uygulamam gerekti. Diğer tüm renkleri de çok fazla bastırmadan hafifçe uyguladım, pigmentasyonları gerçekten iyi.. Bu paletin fiyatı da 7.99 dolardı




 Brulee farı Buket'te gördükten sonra hemen listeye ekledim. Mat krem rengi, hafif somon, hafif pembe alt tonlu çok başarılı bir renk. Bu rengi tek başına uygulayıp, eyeliner sürmeyi çok sevdiğim için hiç düşünmeden aldım..
 Nutty ise diğer tekli farlar içinde en alınabilir olanıydı. Yine MAC ve birçok markaya benzer olarak gösterilmiş. Taupe ışıltılı çikolata kahve diyebilirim.. Teklilerin fiyatı 2.75 idi...

Bu ürünlerin tamamı 28 dolar tuttu, kargo ve indirimle beraber toplam 40 dolar ödedim...
Takipsiz kargo ve dağıtımını PTT yapıyor..
Kutunun üzerinde Art supplies yazıyor ve Gift olarak işaretlenmiş.
Tutar 20 dolar olarak gösterilmiş..
Balonculuklu zarfta, gayet sağlam geldi. Fakat ürünlerde kargodan olmasa da imalattan kaynaklı baskı hataları vardı. Tekli farların deseni birinden çok belirgin değil gibi..

 DUO kirpik yapıştırıcısının fiyatı 6.99 dolar.

Sevgiler..
Umutlu günler dilerim..




15 yorum:

  1. hımf hımf hımf.... kıskan kıskan kıskan...:D :D çok güzel gülle güle kullan hepsini. Tek soru "art supplies" yazın "gift" gösterin diye belirttin mi yoksa Türkiye'ye gidiyor diye hemen kendileri mi yapmışlar????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik yazmamalarını istemiştim ama herkese bu şekilde geliyormuş :)

      Sil
  2. Ohh güle güle kullan bende dün kavuştum comfort zone paletime ^^ creme brule de gözüm kaldı ama bende istiyoruuum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elinde ten rengi varsa sonra alırsın kuzum :))

      Sil
  3. Ne güzel senin paketin gelmiş ürünler çok güzelmiş gule gule kullan canım benim siparişim gelmemişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beauty joint'te geç gelme ya da kayıp daha çok galiba :( Ben çok sağlama alıp, paypal ile ödedim, bir de shipping insurance'ı yaptım..

      Sil
  4. süpermiş..yapmamalıyım ama her an baştan çıkıp sipariş verebilirim...güzel günlerde kullan!

    YanıtlaSil
  5. Ama çok ayıp seçil çook (: ,göz hakkı yeaa ayıptır günahtır bize acı ama ya offfff :D biz alamıyoruz bu güzellerden işte sen güle güle kullan hıh !! hoff :D

    YanıtlaSil
  6. Tatlı tatlı, keyifle kullanman dileğiyle... ;)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullaaan :)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullanın, siparişiniz kaç günde geldi peki :) Fiyatlar çok uygunmuş gerçekten :)

    YanıtlaSil
  9. paypal ödemesi nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  10. Bu siteden siparis etmenizi onaylamiyorum.Benden soylemesi siparisiniz gelmeyecek 1 ay olucak 2 ay 2 olucak 3 ay ama ortada urun olmayacak

    YanıtlaSil