14 Nisan 2014 Pazartesi

Yurtdışı Kozmetik Alışverişi - cherryculture.com

 İiii şey ben yine yaramazlık yaptım :)) Geçen ay üst üste verdiğim siparişlerin sonuncusu da elime ulaştı. Aslında 2 hafta olmuş ama blogda yazamadım. Yine bir cherryculture.com alışverişi. Bu siteden sadece kampanya dönemlerinde alışveriş yapıyorum çünkü kargosu pahalı, ürün ekledikçe artanlardan. Bunları da %40 indirimle aldım. Toplamda 13.60 dolar indirim oldu, 13.47 de kargo ödedim, yani kargoyu kurtaracak kadar toplu bir alışveriş yapmazsanız indirim de olsa pek karlı olmuyor..


Çok merak ettiğim Milani Illuminating Face Powder'ı sonunda aldım. Benimki Amber Nectar rengi. Elimle dokunduğumda bronzer gibi hafif bir renk verdi ama yanakta çok güzel duruyor. Aydınlatıcı olarak değil hafif bir allık olarak kullanacağım. Limited edition Rose Blush'ları da çok beklemiştim ama siteye geldiğini fark edene kadar bitmiş zaten. İndirimsiz fiyatı 9 dolar.
Ücretsiz lipbalm'lardan Bubble Gum olanı seçtim bu kez, sanırım blog çekilişime eklenecek :)

NYX Ultra Pearl Mania Mocha-Mink / Milani Illuminating Face Powder Amber Nectar

 Elimdeki disko topu kılıklı Essence pigmentten sonra, doğru düzgün bir pigment istiyordum, yapı olarak ve yaldır yaldır ışıltılı olmadığı için bu pigmentleri sevdim ama şişesinin daracık bir ağzı var, elinize falan dökerek uygulamanız gerek.. Gerçi dökülmeyi önlediği için bu iyi bir şey :)
Renkler çok belli olmadı, sanırım az sürmüşüm. Soldaki taupe-koyu gri Mocha, sağdaki Mink indirimsiz fiyatları 3 dolar.

Yine çok zamandır merak ettiğim NYX Soft matte lip cream'ler hayal kırıklığı yarattı! Çok ağır kokuyor, krema gibi ama çok rahatsız edici. Yapıları tuhaf, çizgilere doluyor. Çok az alıp iyice yedirip, sonra bir kat daha sürmeniz gerek falan... Nude bir ruj, dudak kalemi ya da lipbalm üzerinde biraz daha adam oluyorlar. Essence'in mat gloss'larıyla çok benziyorlar, denemek için onu da alabilirsiniz 10-13 lira arasıydı bence değmez..
Turuncu tonlu olan Buenos Aires, fuşya olan Antwerp. Renk olarak çok güzeller, sürümüne uğraşırım diyorsanız tavsiye ederim :) Fiyatları 6 dolar.

NYX Trio palet "In the woods" isimli olan. Bu alışverişte olduğunu unuttuğum için fotoğraflamamışım ama NYX paletlerimi topluca paylaşacağım zaten. Fiyatı 7 dolar..

Önümüzdeki birkaç ay içinde Amerika'dan sipariş verme imkanım olacak, cilt tipim sürekli değiştiği için far ve allık alıyordum sürekli ama doğru düzgün bir fondöten ve burada olmayan şeylerden alıp, evlenene kadar alışveriş faslını kapatıcam!
Bu arada NYX artık Boyner'lerde ve Rossmann'larda.

***

Kimseye yalakalık yapmayıp, firmalardan ürün dilenmeyip, 3 gün önce instagram açıp bugün "bloggerım ben yeaa" diye ortalarda dolanmadığım halde, kimseden çıkarım olmayıp, herkese yardım ettiğim halde, bana cephe alan insanlara sadece gülüyorum :) Yanımda olan, destek olan insanlara teşekkür ederim, onlar zaten beni çok iyi tanıyor. İnsanlara güven verebildiğim için çok mutluyum ancak bundan sonra hiçbir iyi niyet göstergem olmayacaktır! Blog nasıl açılır, çekiliş nasıl yapılır falan sorularına cevap vermeyeceğim. Blogda iki saat yazdığım yurtdışı alışverişleri için bile, bir sürü insana mail atıp tekrar anlattım. Blogunda takipçi gadget'ı bile olmayan, başkalarının ve dahi benim desteğimle bir yere gelen insanların, bana hava atması gerçekten komik oluyor...

11 yorum:

  1. ben de kızacaktım alışverişlere doymadın diye :)güle güle kullan harika görünüyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bunlar hep doğum günü alışverişiydi :) :))

      Sil
  2. Milani allığa bayıldım :) yani ben alsam bende allık olarak kullanırdım :)
    Güzel günlerde kullan.
    Son paragraf ise süper olmuş, insanların yalaka ve çıkarcı tavırlarından midem bulandı artık.

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan...CC sitesi en sevdiğim sitelerden biri..hele ki kendi adına çıkaracağı sabırsızlıkla beklediğim bir jumbo kalem serisi var ki bütün alışveriş yasalarımı yıkacak gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gaza getirmek gibi olmasın ama onlar çıktı galiba :D

      Sil
  4. Benimde merak ettiğim ürünler güle güle kullan , son bölüme katılmamak elde değil , insanların cesarerlerine hayranım ;)

    YanıtlaSil
  5. Tatlimmm guzel gunlerde kullan aldiklarini. Bence takma hic laf edenleri. Seni bilen biliyor canim. Boyle kisilerin lafiyla canini skmaya dgmez :))

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan hepsini canım:)) Valla allığın görünüşüne bayıldıııııım ben ya:)) Nyx in lipcreamleri çok fazla övüldü, açıkçası merak ediyordum. Çok da meraka değmez öyleyse ^_^
    Bir de son söylediklerine o kadar çok katılıyorum ki.. Neyse fazla bir şey demeyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nyx'leri burada deneyip netten alabilirsin :) Diğer gloss'ları da böyle acayip kokulu olabiliyor :/

      Sil
  7. Seni gidi seniii :D Hepsini güle güle kullan canım :*

    Asıl biz haksızlığa karşı olduğun ve kimin ne olduğunu gösterdiğin için çok teşekkür ederiz :*

    YanıtlaSil
  8. Oy gene yaptın yapacağını seçilim :DDD güle güle kullan, lip crem alcaktım bende gözüm vardı iyiki almamışım

    YanıtlaSil