20 Haziran 2014 Cuma

Wet n Wild Knock on Wood Palet, Ebay Alışverişi

İlk ebay alışverişimi yapmış bulunmaktayım! Şimdiye kadar neyi bekledin derseniz, aliexpress daha ucuz ve ücretsiz kargo seçeneği daha fazla, müşteri koruması daha inandırıcı geliyor bana ve de inatla arayıp bulmak istediğim bir ürün olmamıştı, Wet n Wild'ın bazı paletlerini almak isteyinceye kadar..


 Bunlar Greed, Vanity ve Knock on wood idi. Artık üretilmediklerini düşünüyorum çünkü Amerika sitelerinde yok ya da koleksiyon fiyatına satılıyor. Türkiye'ye direk gönderim yapan beautyjoint.com'da da yok Amazon ve ebay'deki çoğu satıcı ise Türkiye'ye yollamıyor. Hal böyle olunca şartları zorladım ve Bulgaristan'dan göndermin yapan bir satıcı buldum, ismi mbparfumery. Kısa sürede paketimi kargoya verdi ve bir haftada, oldukça sağlam bir paketle geldi. Hem kesilmiş süngerle hem de balonculuklu poşete sarıp, yapıştırmış. Wet n wild'ın üçlü paletleri içinde en sevilenlerden ve elimde fazla mürdüm far olmadığı için çok merak ettiklerimden, ancak bir parça hayal kırıklığı oldu. Çünkü pembe renk çok pigmentli değil ve hatta Wet n Wild farların hepsi çok yumuşak ve pigmentli değil, elimde 4-5 tane üçlü palet oldu, kimi orta derecede pigmentli, kiminin içindeki bir renk pigmentsiz vs..
Sonuç olarak, çok da peşinden koşulacak bir palet değilmiş. Yine de güzel bir kombinasyon oluşturuyor. Kulağa tuhaf gelse de pembe ve gölgeli makyajları sevmeye başladım. Hele de gözpınarlarını The Balm Cindy Lou ile aydınlatırsanız çok şık duruyor.

 

 Farların yapıları farklı, pembenin içinde gümüş ışıltılar var, kahvede daha yoğun ama daha az belli olan altın ışıltılar var ve koyu mürdüm renk ise satenimsi yapıda. Işıltılı olanlar gözde çok belirgin değil, glitter farlar gibi değil yani..
Ebay'den kredi kartı ile alışveriş yaptım, bazı satıcılar sadece paypal ile ödeme kabul ediyor. Paypal'ın sitesinden üye olup, kredi kartı bilgilerini girebilirsiniz ya da kredi kartı kullanmıyorsanız Migros'lardan paypal kart alıp, para yükleyebilirsiniz..
Ayrıca, benzer mantıkla çalışan bankalarda var bunları araştırabilirsiniz. Para yüklediğiniz sürece kredi kartınız var demektir :)


 Görünümü yaklaşık böyle.. Mürdüm ile gölge yapıp, dış kısma kahverengi dokundurdum. Sanırım başka bir far bazı ile denemeliyim, burada elf vardı göz kapağını fazla kurutup, normalden bile daha pigmentsiz gösteriyor gibi geliyor..

Palet 5.50, kargo 1.90 İngiliz sterlini. Benim gibi ısrarla arıyorsanız bu satıcıdan rahatlıkla alabilirsiniz..

Sevgiler..


6 yorum:

  1. Bu paleti gördügüm anda bende alacagim, cok güzel renkler :) Dedigin gibi far bazi cok önemli, paraya kiymak istersen urban decay originalini tavsiye ederim, yoksa rival de loop young rossmannda satilanda denemeye deger :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Urban decay var bende ama kıyamıyorum :) Elf bitsin diye uğraşıyordum ama yersiz bir çaba sanırım :/
      Bu palet gratislerde yok bu arada..

      Sil
  2. Bana hep ebay daha iyi geliyor, ki deneyimlerime göre de öyle ^^
    Güle güle kullan yeni paletini canım:*

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan ..renklerini beğendim..
    blogumda okuduğum kitabı hediye ediyorum uğramak istersen beklerim...
    iyi haftalar

    YanıtlaSil
  4. canımcığım o kadar ayrıntılı güzel bir yazı olmuş ki eline sağlık

    YanıtlaSil