26 Eylül 2014 Cuma

Gratis Bayram İndirimi Alışverişim

Zannederim en acayip Gratis alışverişini ben yaptım :) Zira çorap stokladım! Bir önceki bayram indiriminde bu çorapları 1.50 civarı bir fiyata almıştım ve bizim ailede çok sevildi. Bu kez fiyatları 2.05 olarak geçmiş, yine de kalitesine göre çok iyi. Ailecek bilek sıkan çorap giyemiyoruz!

Bu indirimde aklımda pek bir şey yoktu, sadece Eklips fırçalara bakacaktım. Yeni seriden allık fırçası ve far fırçası almayı düşünürken bu setin daha uyguna geleceğini düşündüm ama yirmili bir etiketi vardı diye hatırlıyorken, indirimli hali 18.10 olarak geçmiş. 5 fırça için uygun görünse de eğer hepsine ihtiyacınız yoksa, tek tek alabileceğiniz fırçalar da zaten 3 lira civarı..
Sağdaki karıştırma fırçasının, orjinal Ecotools halini çok seviyorum, bu biraz daha yayvan duruyor ama bakalım deneyip göreceğiz. Benzer bir seti Kipa'dan çok daha uygun fiyata almıştım. Ama fırçaları, bu kadar kullanışlı değildi.
The Balm Nude Dude paleti 29,90 aldım detaylı olarak buradan inceleyebilirsiniz.
Bunun dışında ıslak mendil ve Listerine aldık. Listerine 500 ml 9.75 idi ve baktığımız diğer mağazalara göre gayet uygundu.
Gratis'in kendi ürünlerinde biraz fiyat artışı gördüm her zamanki gibi! Maybelline'in bazı ürünleri başka yerlerde daha ucuz diyen arkadaşlar oldu, eğer yeni çıkan bir ürünse bir şey diyemem ama Maybelline'in çok eski ürünleri satılıyor sitelerde. Örneğin pembe ambalajlı rujları 2 senedir tarihten kalktı ama hala görüyorum. Bunun dışında tabii ki ucuz yerden alınabilir, zaten son birkaç bayramdır Rossmann diğer mağazalara göre daha fazla indirim yapıyor. Loreal, Max Factor, Maybelline gibi markalarda %40 yerine %50 oluyor. Sorun yaşadın mı derseniz, aldığım Loreal maskara biraz kuruydu...
İşte böyle..
Fazla abartmadığınız alışverişler dilerim! :) desem de korkarım, tekrar uğrayacağım. Zira yarın başlayacak Rossmann indirimi için, bugün boşu boşuna Optimum'a gittim :D Yarın yine gidilecek..

Sevgiler

5 yorum:

  1. güle güle kullan canım aldıklarını:)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Çoraplarını beğendim .Hepsini güle güle kullan ,bende en kısa zamanda uğramayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Gratisteki indirimlere pek inanmiyorum zira o dönemde fiyat yükseltip onun üstünden fiyat indiriyorlar. 8 liralık ürünü 12 lira yapıp 7.50 yapıyorlar hiç etik değil indirim dönemlerinde rossmannda daha gerçek indirimler var bence :)

    YanıtlaSil
  5. Çorap kardeşliği kurasım geldi. :)

    YanıtlaSil