17 Nisan 2015 Cuma

Rossmann Alışverişi

Tekrar merhaba. Dün çok güzel bir Adana buluşmamız oldu ve Evdeki Madam'la tanıştım sonunda :) Bu anlamlı günün şerefine, kendimi avm'ye attım ve kaçınılmaz son vuku buldu :)
Karaca'dan banyo takımı aldım ve Rossmann'a uğradım. Essence Good Girl Bad Girl koleksiyonun allığını isteyip, bulamadığım için diğer ürünlerine pek bakmamıştım. Parfümlerin tester'ı de son damlasına kadar tükenmiş her yerde, bu yüzden denemeden ikisini de aldım gitti. 10 ml olduğu için, çantada taşıması çok kolay oluyor. Bad Girl olanını çok beğendim, notalarına Fragrantica'dan bakabilirsiniz. Fiyatları 9.90'dı.


Daha sonra yeni bir marka gözüme çarptı. Schön markasının avokado ve bademli kremi 75 ml ve muadili el kremlerine göre daha uygundu, üstelik paraben içermiyor. Isana el kremlerini daha çok beğensem de son aldığımda her çeşit paraben bulunduruyordu :/ Fiyatı 3.99 yüz için de uygun olsa da fazla yoğun, sadece eller için uygun olacağını düşünüyorum.



Zevkle kullandığım kaş fırçasından Hamarat Kalem'e de aldım. Bu fırçalar çok uygun olsa da diğer çeşitleri pek başarılı değil.
Çift yönlü kağıt törpü 2,50 ikili açacak 2,39. Yine ben de olan beğendiğim bir ürün ama kapağı kırıldı. Essence Aquatix tırnak bantları 3,59'a düşmüş. Hala denememiş olmama rağmen 4. yedeğim oldular :))


Koleksiyon ojelerine google görsellerden hızlıca bir göz attıktan sonra Leather Effect'i seçtim ama bence daha ziyade yılan derisi, balık pulu gibi görünüyor. İçinde minik konfetiler var, ikinci katta dokulu bir oje haline geliyor. Tam ismi 04 Caught in The Middle ve fiyatı 4.95.

Bu ara bahar detoksu yapmaya çalışssam da elimdeki ürünlerin çoğuyla vedalaşamadım ama alışverişleri azalttığıma inanmak istiyorum :)
Sephora'ya Urban Decay ürünlerinin gelmesine saklıyorum hevesimi. Bu arada Adana'dakiler için, buraya sadece paletleri gelecekmiş ama daha önce bir ürün sorduğumda diğer mağazalardan getirtebiliriz demişlerdi belki yine istek üzerine gelebilir. Paletle gelsin ona da razıyım zaten :)

Etkinliklerimizi ve ürün yorumlarını daha anlık takip etmek için instagramdan takibe almayı unutmayın.
Sevgiler


2 yorum: