17 Ocak 2013 Perşembe

Bir Hazin Sensibio H2O Alışverişi


Aslında bu alışverişten çok söz etmek istemedim, zaten erteledim de biraz..
Hani o çok sinir olduğum, bazılarına katılmadığım, hatta blog yazmadan önce de eleştirdiğim gibi, çekiliş furyası sırasında, bir mail aldım. Sanki hiçbir yerden ulaşamazmış gibi bir de mail adresi isteyenler yüzünden  çok miktarda spam mail alıyorum.. Hatta dhl.com uzantılı Amerika'dan postan var ayrıntılar için linke tıkla tarzında şeyler bile geldi...
Blog çekilişi olduğunu düşündüğüm maile, sinirlendim ama yine de bir baktım nedir diye, indirim ve markalarla ilgili bir siteymiş. Bir online eczane sitesinin de sahibi olan, kozmetik sitesinin reklamını yapıyor, oraya üye ol buraya mesaj at, facebooktan beğen falan falan falan diye bir sürü şey yazmış.. Neyse ben bu adımları geçip kozmetik sitesini inceledim, hiç alışveriş yapmamıştım oradan ve Bioderma'dan da henüz bir şey almamıştım.. Koltukaltı roll-on'u ve 500 ml Sensibio H2O'dan oluşan bir setin 28 lira olduğunu görünce almak istedim. Sonuçta dünyanın hiçbir roll-on'una 28 lira vermem ama ben H2O'yu alıyorum, o hediyesi gibi düşündüm :)) Derken, merak ettiğim Klorane şampuanın yulaf özlü, sık kullanıma uygun olanını da sepete ekledim. Pek sevmedim ama bu ürünü.. Fazla bitkisel bir kokusu var ve sanki saçlarım kopacak gibi oldu banyoda :s
Alışveriş gayet hızlı biçimde elime ulaştı.. Açar açmaz sinirim beşe katlandı... Çünkü bilmediğim bir şey varmış, Bioderma set alınca hediye ürünün puanı olmuyormuş.. Ben her iki siteye de inceden giydiren mailler attım.. Muhtemelen sitenin sahibi bir eczacı maili cevaplayınca haliyle biraz bozuldum tabii.. Ama bunun yerine bir not ile gönderilse bence daha açıklayıcı olur.. Nitekim Bioderma'ya da sordum, eczaneler mi bu şekilde uyguluyor, puanı kendiniz mi alıyorsunuz diye, bir cevap alamadım.. Bu kadar büyük firmaların, yazılı iletişimi kullanamamasına, internet sitelerinin iletişim formlarına cevap vermemesine ya da 1 ay sonra fark etmelerine sinir oluyorum!
Varsa Bioderma'dan yoksa farklı markalardan karma ciltler için tester istedim, saç dökülmesi için şampuan testerı koymuşlar... Bu Bioderma'nın testerları altından mı çok merak ediyorum! Twitterdan daha önce bunu da yazıp sonuç alamadım. Adana'da gittiğim hiçbir eczaneden tester temin edemiyorum, yardımcı olalım dediler sonra tutup bana uzun uzuuun karma cilt için hangi ürünleri almam gerektiğini içeren bir mail atmışlar :) Okuma yazmam var ben de bulup alabilirim onları.. :)
Neyse sonuçta, ikili seti bitiremem diyorsanız bu şekilde alabileceğinizi söylemek için bu kadar konuştum :) Yalnız roll-on alüminyum içeriyormuş.. Kırmızı kapaklı olan öyleymiş, bilmeden aldım ama muhtemelen elimdeki ürünler de öyledir..
Ayrıca H2O'nun seveni çok ama ben göz makyajımı temizleyemiyorum bununla, o yüzden bir taneyle yetindim şimdilik....
Merak eden olursa twitterdan siteyi söyleyebilirim.. Buradan reklamlarını yapmak istemedim, gıcık oldum kendilerine :)

4 yorum:

  1. Benimde aynı sorunum olmuştu tester yerine cilt tipimle ilgili kitapçık koymuşlar. Ama benimkiler hemen cevaplandırıp nedenini açıklamışlardı. İlginç bir siteymiş.
    Güle güle kullan ürünlerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siteden hızlı bir yanıt aldım ama Bioderma 10 gündür bir şey yazmadı :)

      Sil
  2. Güle güle kullan aldıklarını.
    Roll-on'a koca şişe hediyesi çok iyiymiş yalnız.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Roll-on bahane hediye şahaneydi zaten :)))

      Sil