15 Şubat 2013 Cuma

Essence Nail Colour 3-City that never sleeps

Hmm evet bu ojeyle, karanlık gökyüzüne ışıl ışıl parlayan yıldızlar ekledik mi gece hiç uyumaz :)
Essence bu ojeyi 3 şekilde kullanılabilecek şekilde tanımlamış ama bence, yalnızca lacivert ya da lacivert ve üst kat uygulaması şeklinde daha hoş..
Zira bu üst cila diyebileceğimiz kısmı kim tek başına kullanır bilmiyorum :) Mor zemin üzerine yeşil sim ve pullar içeriyor, ama tabii ki yoğun bir mor değil hatta lacivertin üstüne uygulanınca rengi belli olmuyor, ışıltılar ekleniyor...
Ojenin duruşunu çok beğeniyorum, kuruma süresi çoğu Essence ojesi gibi hızlı..
Fakat en büyük dezavantajı, dengesiz şişesi.. Ojeyi sürerken fırçasını daldırıp hemen çıkartmak gerekiyor, yani kilitlemeden içinde bekletirseniz devrilip dökülebiliyor.. Haliyle fırçanın üstündeki ağırlık nedeniyle, uygulama sırasında fırça hakimiyeti de zor..
Bunun dışında beni kokusu çok etkiledi, ama grip sonrası tüm ojeler rahatsız ediyor, genel bir sorun mu bilmiyorum yani...
Bu fotoğrafı az önce çektim, uygulamanın 4. günü! 
Yüzük parmağımda Twilight'taki lacivert var..
Yalnızca lacivert kısmı uyguladığımda ertesi gün tırnak uçlarında hafif soyulmalar vardı, üst katı da uygulayınca 4. gününde hala gayet sağlam :)

6 yorum:

  1. Çok merak ediyordum ben de bu ojeyi. Işıltıları güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tırnakta biraz daha uyumlu, turkuaz falan gibi parlıyor...
      Şu sıra beni tek mutlu eden şey tırnaklarım galiba acayip acayip ojeler sürüp sürüp bakıyorum :D

      Sil
  2. bu tonlari cok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yeni yeni cesaret ediyorum, daha önce rakı beyazı falan takılıyordum :)

      Sil
  3. koca essence standında elime alıp alıp bıraktığım tek oje bu, aynı serideki diğer renklerin homojensizliğinden almak istemedim , bir de elimdeki en aşık olduğum ojelerden olan essence cookies & cream'in de homojenliği dağılınca daha risksiz diğer markalardan devam ediyorum bu aralar.. ama sen iyi diyorsan almak lazım..
    ojede 14-15 yaşımdan beri bu renkler de dahil cesaret edemediğim hiçbir renk yoktur benim,küçükken bir ara her parmak farklı renk geziyordum hatta ne fena :)
    sevgiler seçil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahh ben o yaşlarda şimdikinden daha olgundum sanırım, yaş bende farklı işliyor :)))
      Ojeyi genel itibariyle merak edince alınabilir tek renk bu geldi bana da , üst cila müthiş bir homojenlikle dağılmıyor ama Golden Rose Jolly Jewels'lar gibi yoğun değil zaten, daha seyrek pulları var ama bence almamak için en büyük sebep şişesinin devrilmeye müsait olması, ben oje sürerken taşan kısımları başparmağımın tırnağıyla alıyorum bu esnada yazıda söylediğim gibi ojenin ağzını kapatmadan, fırçayı içinde bekletince şişe devrildi kotumu zor kurtardım :))

      Sil