11 Şubat 2013 Pazartesi

Rossmann Essence, Yves Rocher, Watson's Alışverişi

İyi haber! Watson's'a NYC gelmiş, kötü haber sadece ojeleri, göz kalemi ve eyeliner var.. Ben denemek için likit eyeliner'ını seçtim, zaten şu ana kadar dipliner dışında bu tarz bir eyeliner denememiştim. Rengi hafif ışıltılı bir siyah, ilk katta biraz saydam bir renk ama sürümü kolay, ikinci katla güzel bir duruşu oluyor.. Fiyatı 6.99, ojeleri 5 liraya yakındı.. 30 liralık alışverişi geçince kasada Divinia makyaj temizleyici 8 liraydı, Pure Beauty BB, kapatıcı göründü gözüme, ikincisi %50 kampanyasıyla aldım. Bir tanesi için 23,90 bence fazla. BB'ye para vermek gelmiyor içimden.. Maybelline gibi bununda ambalajının yarısı hava!! Hatta Maybelline'in kendine hayrı yok dedim diye kadın beni dövüyordu neredeyse :) Renkli nemlendiriciden hallice, BB krem istiyorum ben, biraz kapatıcı olmalı yani..
NYC Liquid Eyeliner Pearlized Black
Yves Rocher doğum günü kampanyası kapsamında 4 ürünümü seçmek için gittim ama neredeyse mağazanın yarısı bu kampanyaya dahil olmadığı için ancak bunları seçebildim. 4 ürünün ikisine ücret ödememiş oldum fakat bu kampanyada dikkat edilmesi gereken bir şey var ki %50 indirimli gibi düşünmemek gerekiyor, aldığınız 4 ürün de aynı fiyatta olursa ancak o hesaba geliyor.. Nitekim maske ve peeling 16,90, şampuanlar 19,90'dı fakat toplam tutarın yarısını ödemedim. En düşük fiyat olarak 16,90'ı gördüğü için toplam 39,80 ödemiş oldum.. Yine de fena değil :) 
Son cilt bakımı yaptırdığımda, nem maskesi kullanıldı, ben normalde killi, kurutucu maskeler kullanıyordum bu biraz yanlışmış haliyle.. O yüzden, 3 dakikada uygulanan bu yumuşacık maskeyi denemek için aldım..
Sonunda Rossmann'a gidebildim.. Essence'in tüm ürünleri indirimde sanıyordum fakat seçili ürünlermiş. Haliyle ben de bunları seçebildim.. Aslında I Love serisinin toz eyelinerı ve birkaç stay all day daha alabilirdim ama koruma bandı olan ve renklerini beğendiğim sadece bunları bulabildim.. Tamamı 3,49 liraydı. Bahama Mama bronzer'ımla henüz kıyamama evresinde olduğumuz için bu mat bronzerı aldım. Tekli far olarak 35 numarayı çok beğenmiştim fakat bu farları pek beğenmedim, daha sert ve daha zor renk verdi sanki.. My base'i fondötenle karıştırıp aydınlatma bölgelerine uygulamak için aldım ve pompasını açarak bir damla almayı düşünüyordum ama pompası çıkmıyormuş, bu haliyle bir pompa ürün tüm yüzüme bile çok geliyor :s Ayrıca aydınlatıcıdan çok yağlandırıcı gibi duruyor!
Clear Matt fondötenin 01 Porcelain rengini aldım, rengi biraz saçmaydı turuncu gibi.. Ama bu fiyata almazsam olmazdı. Arabaya atmalık yeterince malzemem çıktı sanırım.. Çantamda makyaj malzemesi taşımak çok ağır geliyor bana..
Ojenin lacivert kısmına tek başına bile bayıldım! Bu ara acayip renkler peşindeyim, normalde standart renkler kullanırdım ama bayıla bayıla oje alıyorum bu ara.. 
*Tabii ki ojeyi döktüm, saçtım, devirdim! Bu ne saçma bir şişedir! :s
02 Glammy Goes To...
34-45-51
51 numara evde varmış :s Hepi kökü iki tane tekli farı vardı, gidip aynısnı bulmuşum.. Aslında mat krem rengi olana bayıldım ama indirimde değildi, paletlerin içinde de olduğu için almadım..
Belki çekiliş yaparım ve bu farı da eklerim :) Aslında bu konuda çok çekimserim, amacına ulaşmadığını düşünüyorum.. Ama başkalarının, takipçisi fazla diye düşüncelerimi aşağılamaya kalkmasına da kıl oluyorum! Örneğin, tartıştığım biri, haksız olduğu halde hiçbir açıklama yapmayıp, konu yargıda konuşamam dedi ve herkes buna inandı.. Oysa ki söyleyebileceği bir şey yoktu.. İki aydır da yargıdan bana gelen giden uğrayan yok :)

Vanilyalı mum 1,20
Temizleme Mendili 20'li 2,49
Kaş Fırçası 1,49




12 yorum:

  1. clear-matt fondoten bende de vardi, kapaticiligi cok az oldugundan sevemedim:( nycden birkac glossum var, dudak urunlerini de getirseler keske

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha gelmezse bir çılgınlık yapıp, gümrüğü göze alıp yurtdışında bir şeyler alıcam zaten :))

      Sil
  2. Çok güzellermiş hepsini güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsini güle güle kullan. O gel eyeliner London Baby değil, di mi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef değil canım... Sen söylediğinden beri arıyorum ama Adana'da sadece siyah ve bu 05 numara var, pes ettim bunu aldım artık :))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Evren bana bi yaseminli mesajlar veriyor ama çözemiyorum :))))

      Sil
  5. Yaa ben bugün Watsons'daydım. NYC ojeleri gördüm (hatta 1 tane aldım denemelik) ama göz kalemi ve eyeliner'ları görmedim. Onlar ayrı bir standda mıydı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adana Watson's'da ortada sepet gibi olan standlardaydı. Henüz stand olacak kadar ürün gelmediği için, ortadaki gözkalemlerinin yanında :)

      Sil
  6. Watsonstan aldığın göz makyaj temizleyici hakkında yorumlarını merak ediyorum canım,takibe aldım :)
    Banada beklerim http://ojebalonjoje.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın zamanda yazmayı düşünüyordum zaten :) İdare eder ama çok kolay karışmıyor, iyi çalkalamak gerekiyor ve guaj boya gibi kokuyor :s

      Sil