20 Haziran 2013 Perşembe

Yazlığa gidiyormuşum ya ben :)

Bu haftasonu yazlığa götürülüyorum hacılar.. "Eee ne var git işte!" diye sövenler olacaktır.. Benim daha yapacak işlerim vardı. Neler olduğunu tam olarak bilemiyorum ama hayatımı değiştirmek için atmam gereken adımlar vardı.. İki lafı bir araya getirip düşünemiyorum. Eve gelince güneş gözlüğümü çıkarıp, cüzdanıma koymaya çalıştım! :s Yolda gelirken arabayı metronun duvarına doğru mu yoksa sağdaki arabanın üstüne doğru mu sürmem gerekiyordu bilemedim :D Bu kafayla organize sanayiye gidip gelmem pek mantıklı değildi ama kimseyi öldürmeden geri döndüm..
Anneler günü indiriminden beri gün ışığında fotoğraflandırılmayı bekleyen ürünler ve NYX alışverişinden gelenler vardı. Yazlıkta anlatırım artık.. Tabii önce en acilinden internet bağlanması için seferber olmalıyım..
Bu yaz kendimle barışık olursam belki fotoğraf yayınlamaya da başlarım.. Sizden başka kimsem kalmadı desem inanır mısınız? Bari buraya biraz daha emek vereyim..
Kendimi eğitim ve kariyere adama yolundayım bunun için önce kafamı boşaltmam sonra yüklemeye yeniden başlamam gerekiyor. Bana yapılanları unutabilirsem tabii.. En kötüsü de intikam alma duygusu ile yanıp tutuşurken yapacak hiçbir şeyin olmaması.. Beni bu kadar güçsüz bırakan herkesten, ben intikam alamasam bile hayat, aldıkları her nefeste, beni akıllarına getirsin diye umuyorum!

Kolunu kaldırmaya mecali olmayan bir hatun kişi olarak, Duran Adam'lara selam ederim!..

Blog için bir facebook sayfası açtım, ne kadar aktif olur bilemiyorum ama sayfa şurada
Yeterince kalabalık olursa çekiliş duyuruları, indirim vs duyuruları olabilir..

Sanırım artık google+ ile takip edilecek, tüm takip butonları sağ tarafta mevcut zaten ama tekrar bloglovin'i de duyurmuş olayım buraya tıklayarak izlemeye alabilirsiniz..

Yine tüm bilgiler, üstteki "iletişim" sekmesinde mevcut...

Ben, çok azıcık yanmaya gidiyorum.. Bu kadar beyazlıkla kendimi, Adana'da azınlık gibi hissetmeye başladım zira :)
Sevgiler..

5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ben de Adana'da tek kalsam yaz okuluna bile razıydım :))

      Sil
  2. Yazlık mı? Şimdi çok özendim işte. Bir Adana'lı olarak tahminim Mersin'dedir yazlığınız. Ah nasıl özledim en büyük güneş gözlüklerini takıp kumsalda bir şezlonga kurulup hiç bir şey düşünmeden dergi karıştırmayı. Susayınca gazoz yudumlamayı. Dalga seslerini...

    Yenilenip, güneşin de yardımıyla tüm yaralarını kurutup taptaze dönersin umarım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet eveett Mersin'deyim ama şu anda sadece denizin sesinden faydalanıyorum :) O kadar beyazım ki sadece bir kez öğleden sonra indim denize ama üşenmeyip sahile inersem, hafif bronzluk iyi gidecek sanırım :))

      Sil
  3. Git, tatil yap, denize gir ama bizi unutma :(

    YanıtlaSil