25 Ekim 2013 Cuma

Dove Çanta Hediyeli Set

Merhaba...

Hayata umutla bağlanmaya çalışıp, direndiğim şu günlerde hepinizi sevgi ile selamlıyorum..

Bugün KPSS Lisans için dersaneye yazıldım. Adana'da olanlar için belirteyim; Karacan Akademi'yi tercih ettim.. Kayıttan sonra annemle Migros'a uğradık. Oreo'dan girdim, Canga'dan çıktım, bir anaokulunu doyuracak kadar abur cuburu aldıktan sonra, gözüm kozmetik reyonuna şöyle bir çarptı "çok şükür bugün de bir şey almadık" dedim :P
Ve bir dakika sonra Dove aklımı çelmeyi başardı.. Şöyle ki;





Uzun süredir, bu içi şeffaf, katlanan, asılabilir vs çantalardan istiyordum. Bunu da öyle sandım, biraz daha farklıymış ama yine de iş görecek nitelikte. Tek dezavantajı, içindeki şeffaf-delikli kısım çok sert bir malzemeden yapılmış ama kumaş kaplanabilir belki..

Küçük boy ürünler çıkacağını düşünmüştüm ama 400 ml kuru ve kabaran saçlar için şampuan, 500 ml yaseminli-hindistan cevizli duş jeli, 150 ml sprey deodorant ve 50 gram sabun çıkıyor içinden, hatta benim çantamdan iki sabun çıktı :) Duş jelinin baymayan çok hoş bir kokusu var. Dove'un klasik ürünleriyle beraber, denenebilir bir şampuan ve duş jelini bir arada sunan bu seti çok sevdim..

"Buna benzer çok set oluyor, bunun neyini paylaşıyorsun hacı?" diyebilirsiniz.. Bu şekilde şeffaf çanta soranlar oluyordu, benim makyaj çantası edinme yöntemim budur :) Sadece çantaya para verdiğim hiç olmadı, üstelik bunun ürün içeriği ile fiyatını karşılaştırınca çok uygun buldum paylaşmak istedim. Migros'tan 22,50'ye alındı. Başka marketlerde de vardır muhtemelen, Migros'tan online alacaksanız "Dove özel tasarımlı çanta set" diye aratabilirsiniz..
Benim için tekrar derse gitme dönemi başladığından, arabada ihtiyaç-makyaj malzemesi bulundurma dönemi de böylece başlamış oldu :)


Dove Besleyici Bakım Nutri-Oils
Kuru ve kabaran saçlar için şampuan 400 ml

Dove Pure Pampering Nourshing Shower Gel
Coconut Milk with Jasmine Petals (Nutrium Moisture) 500 ml

Dove Original Deo Spray 150 ml

Dove Beauty Cream Bar 50 g

"Makyaj yapabiliyor musun?" diyen olursa da Roaccutane meselesine sonraki yazılarda geleceğim...

Son olarak, "Brush Guard" olarak kullanılabilecek bir malzeme siparişi verdim. Denenip başarılı olursa, uygun fiyata size de ulaştırmayı düşünüyorum. Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

6 yorum:

  1. iyi günlerde kullan çok şirin bir çanta :)

    YanıtlaSil
  2. GÜLE GÜLE KULLANNN :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım, çantası çok kullanışlı görünüyor. Bende blush guard arayışındayım eğer kullanılabilir başarılıysa paylaşırsan ürüne saldırabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esnekliği ile ilgili endişem var, eğer olması gerektiği gibiyse fahiş fiyata satış yapanlara savaş açıciiim :))

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan.Seyahat için idealmış.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir sete benziyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil