11 Ekim 2013 Cuma

Gratis Bayram İndirimi Alışverişi

Günaydın!
Sanırım Gratis alışverişine yanlış mağazadan başladım.. Adana Optimum Outlet'te 3. mağazaları açıldı fakat biraz daha küçük. Almak istediğim pekçok ürünün zaten olmayacağını biliyordum ama iki küçük ürüne bile alışveriş çantası verirken, aldığım onca ürünü bir torbaya tıkma çabalarından ötürü, bu mağaza benim için elendi.. İlgi görmeyeceksem daha küçük bir yere gitmeye gerek yok :)

Öte yandan, yine pekçok yeni ürün ve marka vardı, bir de Essence'in yeni ürünleri gelse süper olacak..
Bebek ürünlerinde çok güzel indirimler vardı, bu bölüme niye yoğun ilgi gösterdim hiç bilmiyorum :) Nitekim, kendime bebek losyonu almış bulundum.

Topluca şöyle bir bakalım..


Görüldüğü gibi ilk alışverişim "ihtiyaç" temelliydi :) Aklımdaki tek şey Yardley English Rose parfümdü. İlk notaları biraz otsu ve itici gibi, bu yüzden mağazada sıktığımda beğenmiyorum, eve gelince aklımda kalıyordu aldım gitti!

Alınacak renkli kozmetik ihtiyacım yoktu. Beğendiğim bir şey olursa alacaktım. Kendimi aşıp, canlı renkte ve klasik renklerimde iki Maybelline ruj seçtim. Hem opak renkler hem de nemli yapısıyla bu seriyi seviyorum..
Maybelline Color Sensational 162 Feel Pink ve 422 Coral Tonic. Rujların her biri 12 liraya geldi.


Body Natur markası da Gratis'te ilk kez dikkatimi çekti. Metilparaben içeriyor ama denemek için bu intim jeli aldım. Zira elimde başka bir mağazanın kendi ürünü var ve yeni olmasına rağmen bozuk kokuyor. Bu koruyucu madde konusu çok sakat.. Kanser yapmayanı yok mu!? 8,50 üzerinden %40 indirim yapıldı..

Perfect Purity Baby Lotion, bildiğimiz bebek losyonu kokuyor ve insanda delicesine çocuk yapma arzusu yaratıyor! 4,50'den yine %40 indirimli.

Vee onların hepsi benim bebeklerim! Yardley English Rose parfüm 24 liradan %40 iniyor. 

Cala makyaj temizleme mendilleri herkes için klasik artık. Makyajı çok ciddi temizlemiyor ama benim cildimde her zaman fondöten barınamadığı için, ten makyajını temizleyip, cildimi nemlendirmek için kullanıyorum. Güllü ve aloe veralı favorim, kolajenlisi de iyiydi. Salatalıklının kokusunu sevmedim :s Ve son yaprağa kadar kurumadan kalıyorlar.. 4,50'den %40 indirimli


Son olarak, ihtiyaç kategorisinden ve meraktan bunlar alındı. Almayaydım iyiydi.. Benri peeling etkili makyaj temizleme pedi, zımpara etkisi yarattı cildimde! Hassas ciltliyseniz uzaktan bakmanız yeterli..
Benri disk pamuk 2,25
Benri oval pamuk  3
Mikrofiber yüz pedleri 5,50
Benri cep mendili 3 lira üzerinden %40 indirimli hepsi..

Ve sanırım ek bir indirim yapıldı. Facebook sayfalarında şu görseller yayınlandı..




İkinci bir alışveriş için çok güzel bir bahane Ecotools <3


Yazı bitmeden yeni indirimler mi geliyor ne? :)

4 yorum:

  1. Ecotools alma sakın. Fiyatları arttırıp indirim yapmışlar. İndirimli hali watsons dan dsha yüksek. Sinir oldum çünkü en çok almak istediğim şeydi bu indirimdr.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece kapatıcı fırçasını yedekleyecektim fiyatına bakmadan almış bulundum .s
      Buradaki watson's' ta ecotools un beşli seti vardı sadece.
      The Balm'ın paletleri de artmış meet matte nude 79 falandı. Balm dan alacak bir şeyim yoktu neyseki..

      Sil
  2. Dün alışveriş yaptığımda çanta istedim ben. Görevli kız 50 lira ve üzerinde tutarsa vereceğim, normalde 3 lira fiyatı var dedi. Elli lirayı aşınca da verdi. Daha önce geçse de vermemişlerdi. Demek ki talep etmek lazım. Güle güle kullan bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana geçen gün 2 dudak nemlendiricisi ile vermişti, indirimde vermedi :))
      Son gittiğim mağazada da tartıştım da bloga yazmaktan yoruldum artık..

      Sil