5 Ekim 2013 Cumartesi

Rossmann %50 İndirim Alışverişi


Benden beklenen hareketle tabii ki Rossmann indirimini de alışverişsiz geçirmedim... Hatta genel olarak indirimsiz kıyafet falan bile almamak gibi bir psikoloji içindeyim :)
Daha fazla şey alırım gibi geliyordu ama gereksiz şeyler el uzatmayınca bunları seçmiş oldum. Isana'da indirim olmadığını söyledi arkadaşlar ama varmış oradan da krem vs alınabilir, güzel ürünleri var...

Roaccutane'ın canıma okuması sebebiyle burnum, çenem kurumaya hatta soyulmaya başladı. İnce bir peeling almak istedim fakat Nivea temizleme köpüğü almış olarak buldum kendimi ! E olsun bu da güzel bir ürünmüş, hem jel kadar iyi temizliyor hem de yumuş yumuş oluyor cildim.. Yalnız gayet hızlı tükeniyor, iki kullanımla bir parmak eksildi! Nivea köpük 8,80'e geldi..

Syoss şampuanlar pekçok yerde set halinde indirimli zaten. Saç tipime uygun olan hacim veren seriyi seçtim, ilk kez deneyeceğim. Yine ilaç kullanımımdan dolayı saç derimde kaşıntı var, ne kullanacağımı şaşırdım.. Syoss şampuan-saç kremi 8,90

Colgate, Oral B, Perlodent gibi diş ürünleri de %50 indirimde. Colgate hassas dişlere özel ikili macun 8,45
Metal içermeyen Perlodent arayüz fırçası 3,40'a geldi..
Isana şampuanlar yine denemek için 7 bitkili ve kepek şampuanları.. Her biri 1,99'a geldi!!


Kozmetik kısmında oldukça vicdan yaptım.. Aslında hiçbir şeye ihtiyacım olmadığından sadece bunları seçtim.
Peeling yapmama rağmen cildimdeki kuru görüntüden kurtulamadım. Hassas olduğundan çok sert uygulayamıyorum peelingi ve bu peeling beni en fazla 1 gün götürüyor! İşbu sebeple kullandığım fondötenler çorak tarla gibi duruyordu yüzümde. Loreal'in en kapatıcı ve nemlendiren fondötenini sordum, Max Factor fondöten gösterdiler !!?? İçgüdülerimle Lumi Magique fondöteni kaptım. İlk denemede ellerimle uyguladım ve bayıldım..  L'oreal Lumi Magique fondöten 19,95

Daha önce Essence Get Big Lashes maskaranın siyahını denemiştim, hepsinin fırçası aynı, daha yoğun siyah ve waterproof olan bu ikili seti seçtim. İkisi birlikte 7,75

Rival de loop oje düzeltici 3,48'e geldi. Yoğun biçimde kendi markalarına ve Diadermine'e yönlendirmeye çalışıyorlardı fakat Rival'in böyle bir ürünü olduğundan haberleri yoktu.. Zannımca kampanyaya destek amaçlı gelen firma personeliydi çoğu..

Vee bebeğim Maybelline One by One'ın yeni icadı daha siyah olanı alındı. 9,95

Kozmetik açısından oldukça karlı bir indirim olsa da cilt bakım markalarının fiyatı çok değişmiyor bence.. Bim'de 7 liraya satılan Garnier nemlendiricinin %50 indirimle 8 liraya gelmesi tuhaf tabii.. Sıklıkla indirim olmayan diğer markalar stoklanası elbette..

İşte böyle.. Zannımca yarın tekrar gidicem, çok ilgi gördü bu indirim, aynı gün videoları bile çekildi :) Stok sorunu olmadan, insanlara eziyet eder gibi ürün kapmaya çalışılmayan bir indirim olduğu için teşekkürler..

Rossmann'ın diğer markalarıyla ilgili yazılarım için alışveriş sekmesinden Rossmann yazılarına göz atabilirsiniz ;)

#‎buyukrossmannindirimi‬

23 yorum:

  1. İndirimden alışveriş yapmayacak biri olarak şu görüntü öyle güzel görünüyor ki gözüme :) Güzel günlerde kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok onlar hiç güzel değil aslında :)) Adana'da var olan sınırlı marka ve mağazalarla böyle mutlu oluyoruz işte biz de :)

      Sil
  2. Hepsini güle güle kullan kuşum. Bana uzak olmayaydı da gidivereydim neler alacaktım nelerrrr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bana da uzak. Watson's'a Rossmann'a gitmek için Adana'nın manyak şoförleriyle dalaşmam, sol şeridi kaptırmamam falan gerekiyor :))

      Sil
  3. Güle güle kulan canım :) bende fondoten alacaktım ama hangisi iyi bilemedim ya daha önce kullanmadım hiç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Loreal kullanmamıştım. True match kapatıcı değil gibi geliyor, Infallible düşünüyordum, cildimin daha da kuruyacağını bildiğim için bunu seçtim. Sanırım hem kapatıcı hem kurutmayacak bir seçim oldu. Ama infallible ile lumi arasında hangisi daha kapatıcı emin değilim :s
      Çok karışık oldu ama duruşu çok güzel, bu arkadaşı tavsiye ederim :))

      Sil
  4. Benim gibi bir roac kurbanı daha :) Seni çok çok iyi anlıyorum :) Aldıklarını güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün konuştuğum bir arkadaşım "daha da kötü olacaksın ama merak etme zaman çabuk geçiyor" dedi. Daha 15 gün oldu başlayalı, bu cümlenin neresinden olumlu baksam bilemedim :))

      Sil
    2. Moralini bozmak istemem ama ilerleyen zamanlarda yüzün hiç bir şeyi kabul etmeyecek maalesef :/ Ben 3. ayımı bitirdim. Yüzüme ne fondöten ne bb krem hiç birini kullanamıyorum maalesef. :(

      Sil
  5. Canim umarim syoss dan memnum kalirsin. Ben ilk ciktigi zaman alip kullanio memnun kalmayip atmstm. Saclarm kuru bu samouan iyice kurutmustu hatta sivi sac kremi ile bile acilamyordu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Syoss un yorumlarına birkaç yerde baktım memnundan olan da vardı nefret eden de :s Çoğu kişi alınca herhalde vardır bir hikmeti dedim almış bulundum :))

      Sil
  6. Hepsini güle güle kullan tatlım. En mantıklı alışverişlerden birini yaptım bende. Nasılsa kozmetiğe hiç takılmadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her özel günde indirim yapıldığı için artık durulduk sanırım :)) "İhtiyaç alışverişi" diye yaptığımız pamuklar, asetonlar bile yığılınca bir otokontrol geliyor zaten :)

      Sil
  7. güle güle kullan canım bende yarın uğrıycam :)

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullan canımm :) :) bu kadar kozmetik alışverişinin üstüne hala kozmetik almışsın dur daha gratis ve watsonsda girer yakında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis'ten bayramda eklips kırtasiye alışverişi yapıcam sanırım :D

      Sil
  9. saç derin ilaçtan dolayı kuruyor ve dökülüyorsa haftalık badem yağıyla bakım yapabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halihazırda dökülüyordu zaten :( Şimdilik ekstra bir dökülme yok sanırım ama giderek daha da kuruyacağım gibi duruyor :)

      Sil
  10. Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan canım aldıklarını (:

    YanıtlaSil
  11. vay canına ne güzel bir indirim öyle ya not ediyorum hepsini bende gidicem :)

    YanıtlaSil
  12. Hepsini güzel günlerde kullan. Loreal fondoteni bende çok merak ediyorum, indirimde denemek lazım. Ancak essence rimel ile ilgili kötü bir haberim var. Çok zor çıkıyor hatta çıkmıyor :((( ben temizlemek için o kadar çok uğraştımki, kirpiklerimin birbkısmı döküldü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hoş :))) Normalde de maskarayı söke söke çıkardığım için Loreal ya da Yves Rocher'in çift fazlı temizleyicilerini kullanıyorum onda bile kalıyor biraz :(
      Zeytinyağı denemek lazım o halde..

      Sil