7 Aralık 2013 Cumartesi

Tchibo Mutfak Ürünleri vs Alışverişi




Merhaba!
2-3 kerede yaptığım biriken Tchibo alışverişlerimi paylaşmak istedim bugün. Paylaşmak istediğim çok şey var ama alışveriş ve indirim yazılarını paylaşmaya bile üşeniyorum ve zaman bulamıyorum :/
Size yazmazken birkaç çılgınlık yaptım, Limango'dan China Glaze'ler aldım, sonra hızımı alamayıp Cherry Culture'ın ücretsiz kargo kampanyasından da bir sürü China Glaze daha aldım çok mesudum :)) Tabii önce gelebilmeleri lazım. Neyse, Tchibo konusuna dönelim... Ben çoğunlukla mağazalarında kahve içmeyi, sitelerinden alışveriş yapmayı seviyorum. Mağazada ürünler açılmış olabiliyor ya da karışık geliyor, aradığımı bulamıyorum.. Bu yüzden Tchibo'nun günlük gelen maillerini takip ediyorum ya da Fırsat Reyonu'nu sık sık kontrol ediyorum. %40'dan başlayan indirimlerdeyseler atlıyorum üzerlerine :)) Emin değilim ama telefondan mobil site ile alışveriş yaparsanız kargo ücreti yok, denemek lazım..
Birkaç ay önce gelen kozmetik ürünler içinden, tek istediğim tabiiki bu organizerdi. Tüm fırsat reyonundaki ürünlerde %40 indirim kampanyası olan bir günde, bunu tesadüfen gördüm ve kısa bir sürede de stoğu tükendi zaten. Ben 22,15 liraya almış oldum
Kampanyalardan (tema) kalan ürünler, kampanya sonunda fırsat reyonuna geçiyor ve her gün farklı ürünlerde indirim oluyor. Yani sürekli tüm ürünler indirimli değil. Bu yüzden sık sık takip ediyorum, bunu da açıklamış olayım..

Evde artık adım atacak yer olmadığından, çeyizlik bir şey almamaya çalışıyorum ama Tchibo'nun ürünleri tekrar bulunamadığından en azından indirimlerini bekleyip, bulabildiklerimi alıyorum.
Cam ve seramik dışında, kaliteli gıda saklamaya uygun ürünler seçtiğimi biliyorsunuz. Bu konuda güvendiğim bir marka bu yüzden tekstil ve mutfak ürünlerini rahatlıkla alıyorum. Ama bu kez ölçüyü pek tuturamadım netten :) Havalandırma kapağı olan sarı kapaklı kutuları, buzdolabında sebze vs saklamak için aldım. (9,95 tükenmiş) Ama yeşillik kutuları oldukça küçük çıktı..Ancak ayıklanmış şekildeki nane, maydonoz vs alır. Zaten amacım da ayrı ayrı saklamaktı. Ben 8,95'e aldım üçlü seti, hala stoklarda..

Mikrofiber bezleri niye aldım hala bilmiyorum ama gerçekten güçlü bir statik yapısı varmış. Tozları rahatlıkla üzerine çekeceğine eminim. Neyse, çeyizde sabun bezi stoklanır da mikrofiber stoklanmaz mı yani? :))
10'lu seti yine %40 indirimle 17,95'e almıştım.


Bunlar da benim görüp görüp gereksiz bulduğum, ama annemin aldığı şeyler :) Üzerindeki etiketlerden görebileceğiniz gibi 5-6 liraya almış herbirini. Ananas için olan, hem dış kabuğunu soyuyor hem de dilimliyor. Ailecek pek kullanacağımız bir şey olmadığından annem bana devretti :)
Silikon süzgeç de benzerleri çok olsa da tencerenin yanına asılıp, başka yemek pişirirken de kullanılabilme gibi özellikleri olduğu için enteresan geldi. Bunun içinden iki tane çıkıyor, annemle kırıştık ;)
Tek dilim yaş pastalığın amacını anlayabilmiş değilim! Zira bizim evde yaş pasta hayatta bitmez ama bitecek kadar pasta sevenlerin de son dilimi affedeceğini hiç sanmıyorum :) O da yenir ki !

İşte böyle canlar. Aldığım ürünlerden ziyade, fırsat reyonunun işleyişini anlatmış oldum. Gayet güvenilir ve hızlı bir site olduğunu da eklemeliyim. Bunlar dışında tekstil bir şeyler de aldım, ilk defa sentetik bir kumaşın terletmediğini gördüm, hava alabilen bir dokuma imiş..

Biraz reklam kokan hareketler gibi bir yazı oldu ama beni biliyorsunuz, girmem o işlere ;) Seviyorum bu adamları ;) En nihayetinde pırlanta mağazasında çekilmiş fotoğrafları, kendiminmiş gibi pazarlamıyorum nihooo nihoyy :))) Bir şeyin reklamını yaparsam, en azından reklam olduğunu kabul ederim der, öperim *_*

*Bu ara, özellikle yurtdışı alışverişleri ile ilgili çok miktarda mail, yorum, iletişim formundan soru alıyorum. Ve sizinle konuşmayı, tanımadığım insanlara yardımcı olmayı çok seviyorum! İyi ki varsınız..

1 yorum: