24 Mart 2014 Pazartesi

Avon Katalog 3 Alışverişi

Son zamanlarda yaşanan kötü olaylar ve bir türlü geçmeyen solunum enfeksiyonum yüzünden bloga pek zaman ayıramadım. Bu süre zarfında da Avon yeni kataloga geçmiş ama yine de paylaşayım istedim.


Parfümlerde çeşitli kampanyalar vardı, birinde kaş kalemi hediyeydi. Normalde kaş doldurmayı gerektirmeyecek kadar koyu kaşlarım var ama boşluklarım oluşmaya başladı bu yüzden dark brown rengini seçtim, bulunsun..
Little Black Dress parfüme bayılıyorum, bu yeni versiyonu çok farklı gelmedi ama yine de sevdim ;)
Yeni fırçaları uzun süredir denemek istiyordum, açılı fırça ihtiyacım olduğu için onu seçtim, henüz denemedim ama inanılmaz yumuşak.
Fakat gel gelelim, far fırçası açık olarak geldi! Ambalajı makasla kesilmiş! Instagramdaki eleştirilerime, şikayetlerime, bir sürü insanın farklı şikayetine hiçbir şekilde yanıt verilmedi! Doldurduğum iletişim formuna da "bundan sonra dikkatli oluruz" tarzı bir cevap geldi, sorunumun çözümüne yönelik değil yani! Kullanılmış ya da kullanılmamış, başkasının açtığı bir ürünü satın almam nasıl bir durum? Pazarlama tekniğiniz sebebi ile ürün iadesi alıyorsanız, bunu kontrol ederek almak çok mu zor???


Bu alışverişin en can alıcı yanlarından biri gördüğünüz gibi, numune alımında sınır tanımadım! Gerçi bunlar da eksik gönderildi ya neyse! 3 farklı seriden rujlar istedim, 1 seri gönderilmedi ! 50-70 kuruş arası herbiri. Temsilci olarak giriş yaparak, sipariş verebiliyorsunuz ancak tanıdığınız bir temsilci varsa ondan da isteyebilirsiniz. Ancak her ürünün numunesi yok, belli seriler ve renkler..

 Fırsat reyonundan 2-3 liraya yüz yıkama bir şeyleri ve iki bileklik seçtim. Bileklik 3.90 dı..
Seri sonu ve fırsat reyonu güzel oluyor..

Lioness ve Blue Bling eyeliner
Glimmerstick Dark Brown kaş kalemi
Glimmstick Diamonds- Twilight Sparkle
Supershock Gel Eyeliner- Flash bu rengin sedefli olduğunu düşünmemiştim :/
Aydınlatma işini biraz abartıyor...

2 yorum:

  1. Güle güle kullan Seçilim:) Geçmiş olsun ayrıca bu havalr bizi mahfetti ya :(

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım, çok güzel şeyler almışsın :)

    YanıtlaSil