25 Nisan 2014 Cuma

Karışık alışveriş (Rossmann, İskenderun Gratis, Flormar)

Selamlar! Geçen haftasonu İskenderun'daydım ve Prime Mall Gratis ve Flormar'dan küçük alışverişlerim oldu.


Flormar'ın indirimli ürünlerine baktım ama paletleri almamayı başardım ve istediğim rujlar da yoktu, sadece oje alarak kurtardım.
Flormar'ın bazı rujlarında %30 indirim var, meşhur L16'yı aldım sonunda, güzel bir nude ruj ama henüz denemedim. Fiyatı 10 lira civarı.

Adana Gratis'te Alix Avien olmadığı için, İskenderun'da bulmuşken 1 alana 1 kampanyasından yararlandım, oje ve rujlar aldım. Neredeyse aynı renk oje almayı başarmışım ayrıca bu seri rujların dış ambalajında, renkle ilgili hiçbir şey yok! İnternetteki, alakası olmayan renk skalasına göre seçtim.. Shine plus rujlar 9.50 idi, yarı fiyatına gelmiş oldu. Ojeler ise 2 liraydı.

Bugün Adana'da Pakmaya yeni ürünleri tanıtım toplantısı vardı. Oradan çıkınca Cıngıfıllı ile Optimum Rossmann'a gittik. Golden Rose Rich Color serisi 2.49'du 4 renk seçtim. Fotoğraf çok parlamış :( Yarın numaralarını yazıp, fotoğrafı güncellerim.
Essence ojenin de yansımalarına vuruldum. Renkli kozmetik alımını minimuma indirince elim ojeye gider oldu :/

Sırada İskenderun ve Pakmaya yazısı var ve ikisi de beni çok mutlu etti :)




Essence 164 crazy fancy love

4 yorum:

  1. Guzel gunlerde kullan canım hepsiniii :))

    YanıtlaSil
  2. Off, senin bu alışveriş yazılarına bakmak istemiyorum. Ben bir şey almayayım dedikçe beni almaya teşvik ediyor :) Güle güle kullan kuzum :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanmalar darısı başımıza canım :D

    YanıtlaSil