19 Eylül 2014 Cuma

Karışık Alışveriş | Estee Lauder, Flormar, Madame Coco

Selamlar! Tatil nedeniyle uzun süredir alışveriş yapmıyorum ama bugün fırtınaya yakalanıp, yapacak bir şey bulamayınca avm'ye daldık ve kaçınılmaz son :)
YKM'de Philips'in lumea ipl cihazını denedimm, ipl ve alexandrite yaptırmış ve ipl'in çok acılı bir sistem olduğunu bilen biri olarak söyleyebilirim ki çok düşük bir dozajı var gibi duruyor, uygulamayı hiç hissetmedim. Bu iyi bir özellik olmalı diyebilirsiniz ama lazerden bahsediyorsak, değil :) 1300 lirayı hak edecek bir iş çıkaracağını düşünmüyorum.
Sonrasında tabii ki kozmetik reyonundaki görevli kadınlar tarafından kuşatıldım.. Clinique ve Shiseido'nun güneş kremlerinde bir alana bir bedava kampanyası vardı, ilginize.
Estee Lauder'ın zaman zaman olduğu gibi, çok uygun fiyatlı bir ürününü ilk kez yakaladım. Denemeyi çok istediğim Sumptuos maskara ve Double Wear kapatıcı bir arada ve 29 lira olunca üstüne atladım.

Kiko'dan almayı düşündüğüm fırça yapısına çok benziyor ve tam benim kirpiklerime uygun. Gözümün iç kısmına yakın kirpikler ince ve zayıf olduğu için normal maskaralar zorluyor. İç ve alt kirpikler için, bunu oldukça beğendim.
Kapatıcı kısmında 02 light medium rengini seçtim. Biraz yandığım için güzel uyum sağladı. Bu yanma serüveni de çok kısa süreceğinden, böyle küçük boyutlu bir kapatıcı çok işime geldi :)
Maskara 2.8 ml, kapatıcı 4.7 ml boyutunda. Instagramda son kullanma tarihi soruldu, bir ucunda A83, bir ucunda A63 yazıyor ya da bana öyle geliyor :D Sonuçta ikisi de geçen sene üretilmiş seri. Çok yeni değil ama raf ömrü var hala..
*Ürün aynı fiyat ile morhipo.com boyner.com.tr ve Boyner grubu mağazalarda satışta..

(Fonlar Hasankeyf tanıtım albümü, yok ettiğimiz tarihin neyini tanıtıyorsak!?)

Bugün Flormar'a yine sinirlensem de mağazaya uğramadan edemedim. Çok sevdiğim ama pahalı bulduğum satin matte serisi 3.95'e düşmüş. Flormar ojelerin belli bir fiyat seyri varken, yeni seri çıkarıp ithal oje fiyatına satıp, sonra koleksiyonlara vs indirim yapmasının bizi salak yerine koymaktan öte bir şey olmadığını düşünüyorum.. İndirimsiz hiçbir şey almam kendilerinden..
Soldan sağa satin matte'lar GS07 grapefruit, GS015 Cobalt (şidddetle tavsiye!) GS04 Indigo.. Çılgın renkler gibi dursa da duruşları çok güzel. Çok ışıltılı ve az ışıltılı renkleri var, Cobalt az ışıltılı olandan. Temizlerken çok zorlanmıyorum ama ışıltılı olanın simleri parmağıma bulaşıyor.
Yine çok sevdiğim bir seri olan Supermatte'dan M103 ve M129 renklerini aldım. M103 ile çok istediğim, opak ve parlak beyaz oje rengine kavuşmuş oldum. M129 ise mor gibi görünse de çok koyu vişne çürüğü, bordo gibi bayıldım! Bu serinin tüm renklerine bayılıyorum, yeni ambalajları da çok şık. Markaya bu kadar kızgınken, kaş bazı üretmelerine bile hayran kaldığımı ve bugün her şeyi kurcalayıp, denediğimi söyleyerek en yakın indirime kadar bu konuyu kapatıyorum! :D

Madame Coco markasını tanıdığımdan beri aklımda olan, her indirimde kaçırdığım, annemin yer yok baskılarından alamadığım battaniyeleri, sonunda aldım! :D Gerçi bu kez de sevgiliden, "battaniyeyi napacaksın, çeyizinde yok mu?" gibi mantıklı bir soru geldi.. Valla karda kışta, açıkta bırakacağım bu adamı :)
İnternetten yanlış fotoğrafı indirmişim ama yaklaşık bu desenler :) Pembe ve bej renkliler güzeldi, benim istediğim desenlerde sadece bej vardı. Zaten teyzeler kapışıyordu yine :/
Sentetik gibi bir dokusu olmasına rağmen %60 pamukluymuş, bu sebeple almak istedim, hem de yatak örtüsü gibi şık durabileceğini düşünüyorum.
Bu haftaya özel ekstra indirimli, tek kişilik 35, çift kişilikler 40 liraya geliyor ama hemen hemen bu fiyattan, her zaman bulabilirsiniz. Online olarak stok çok hızlı tükeniyor fakat haftalık ürünler de indirim birkaç hafta devam ediyor, birkaç haftanın ürününü birleştirip mağazadan alabilirsiniz.


Sevgiler
Seçil


3 yorum:

  1. Merhaba, kapatıcı ve maskarayı hangi mağazadan aldığınızı öğrenebilirmiyim? Hala var mıdır acaba?

    YanıtlaSil
  2. kapatıcı ve maskara ikilisini almaya heves ettim ben de ama ykm ve boynerin online mağazalarında sadece 01 light tonlu kapatıcılı set bulunuyor :( Mağazaya gitmeye de pek üşendim :)

    battaniyeler de çok güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. estee lauder kapatıcı+rimel ikilisinden ben de çok memnunum.son zamanlarda bu markaya pek düştüm zaten...FlorMar konusunu 2 yıl önce kapattım, bazı ürünlerini merak etmiyor değilim ama bu taraflı ve saçma tutumlarını değiştirmedikleri sürece almayacağım..2 yıldır bir eksiklik olmadı hayatımda..Aynı şeyi Watsons için de yapacağım..Tek başıma bu kocaman markalar! için elbette birşey ifade etmiyorum ama içim rahat hiç olmazsa...

    YanıtlaSil