13 Haziran 2015 Cumartesi

Yeni Elidor Doğanın Enerjisi Serisi

 Herkese merhaba.
Bir süredir zevkle kullandığım Elidor Biotin’li serisinden sonra, yeni çıkan iki seriyi de denemeye başladım. Saç dökülme sorunum nedeniyle, saç bakımı benim için çok hassas. Bu yüzden, doğal içerikler ve bitkisel destekli ürünler, ilk tercihim oluyor.
Elidor’un doğal içerik ve parlaklık uzmanı Jamal Hammadi ile birlikte geliştirdiği Doğanın Enerjisi serisi, iki farklı endişeye çözüm sunuyor.


Canlı ve Dirençli Saçlar saçlarınızın 5 kat daha dirençli olmasını sağlıyor. Ben bu seriyi temel bakımımda kullanmayı tercih ettim. Güçlü Saç Uçları ise ilk kullanımlardan itibaren, saç kırıklarına etki ediyor. Bu seriyi de dönümüşümlü olarak ara ara kullanacağım. 


Seriyi, her zamanki gibi şampuan, saç kremi, Ekspres Bakım Spreyi ve nemlendirici 7/24 şekillendirici bakım kremi tamamlıyor.
Önümüzdeki yaz günlerinde, güneşin etkisiyle saçlarımız daha solgun, kuru bir görünüme bürüneceği için bakımlarımızı da arttırmamız gerekiyor. Bu yüzden herkese  tavsiyem,  gün içinde, havuz ve deniz sonrası Ekspres Bakım Spreyi ile saç uçlarını nemlendirmeniz. 


Unutmayın, saçlarımız hem diplerinden hem de saç uçlarından beslenir ve yapıtaşlarına ihtiyacı olduğu kadar, neme de ihtiyacı vardır, haliyle saç tipiniz ne olursa olsun mutlaka saç uçları nemlendirilmeli. 
Ambalaj tasarımında, doğanın enerjik renkleri bize yansımış. Sizler de saç bakımınızda, doğanın gücünden yararlanmak isterseniz Elidor’un yeni serilerine göz atabilirsiniz.

4 yorum: