9 Mayıs 2013 Perşembe

Gratis Anneler Günü İndirimi Alışverişim

Hani geçen gün söylemiştim, özel günlerin sonuna blog linkimi ekleyen aramalar geliyor diye, bugün de o aramaları kırmadım sizin için alışverişe gittim :)) Gratis indirimi 9-10-11-12 Nisan'da geçerli..
Aslında aklımda pek bir şey yoktu köpük allık falan istiyordum, nitekim kozmetiğe fazla dalmadan yine bakım alışverişi oldu Gratis'ten. Ve mutlu olacağıma sinirle ayrıldım yine.. Gratis'e özel indirimler 12'ye kadar kasaya yansımadı, ürünleri bir zahmet ayırdılar, sonra geri döndüğümde sepetin üzerinden kilolarca başka ürünü çıkararak alttan kendi alacaklarımı buldum :s
Renkli kozmetik namına pek ihtiyacım  yoktu ama kapatıcılarımla mutlu olmadığım için Maybelline Affinitone ve Essence fırçalı aydınlatıcı kapatıcı aldım. Maybelline'den de bu tarz alacaktım ama yapısı o kadar da hafif gelmedi bana, ürün miktarı fazla olduğu için Affinitone seçtim.. 
Garnier BB'yi de aldığıma pişman oldum 20 lira üzerinden %30 indirim uygulamışlar, zaten normalde de 14 lira :s Maybelline'in kapatıcılığını az bulduğum için yazın mutlulukla kullanmayı diliyorum..
The Balm'dan alacak pek bir şeyim kalmadı, fırça alacaktım ama fırçaya da doymuş durumdayım, yeni Meet Matte paleti aldım kasada indirimsiz 74 lira olduğunu duyunca, anında bıraktım.. Hiç farınız yoksa ya da toprak tonlarında yoksa her şekilde alınır, çünkü gramajı fazla. Yani normalde fiyatını hakkedebilir ama sırf indirimde diye almak istemedim.. Bu yüzden kendimi Essence quattro ile kandırdım..
Ve meşhur Pastel allıkların da turuncusu ışıltılı olduğu için pembeyi seçtim, elimde denediğimde bayılmadım ama  bu fiyata bulunsun diye almış oldum..

La Ligne markasını diğer indirimlerde deneyip beğenmiştim güneş kremi, ağız duşu, beyazlatıcı ve hassas dişler için diş macunu, ince telli saçlar için hacimlendirici şampuanını aldım. 30 koruma güneş kremi kolay emiliyor, bu markanın ürünleri paraben içermiyor fakat şampuanda SLS var. Yeni gelen birçok marka vardı onlardan da Finesse hacim şampuanı seçtim, SLS ve parabensiz..
Kokusunu bir şeye delice benzetip hatırlamadığım La Casa de los Aromas İspanyol arkadaşın vanilyalı parfümünü aldım 15 ml buram buram şekerli bi şey kokuyor, bulucam :))
Diğer indirimlerde aldığım maskeleri çok kullanmışım gibi kayısı ve badem yağlı çamur maskesi aldım, ilk kez çamur maskesi deneyeceğim aslında kuru ciltlere uygun gibi ama bakalım göriciiz..
Demirbaş kategorisinden; benri pamuk..
Renkli kozmetik %50 indirimli, Gratis'e özel markalar %40, Garnier %30
Ve indirimsiz haliyle fiyatlar..
La Ligne güneş kremi 11
La Ligne ağız duşu 3,5 (Öykü'ye sevgiler :))
La Ligne diş macunu 3
Finesse 7
La Ligne şampuan 3,25
Benri pamuk 3,25
Garnier BB cream 19,75
Maybelline Affinitone Kapatıcı 19,75 (Yuh bu ne zaman o kadar olmuş :s )
Essence kapatıcı 6,95
Essence dörtlü far 9,95
La Casa De Los Aromas Parfüm 4,5
Maske 2,75

Ve son olarak hiçbir şey hediye etmediği gibi, 75 lira üzeri alışverişe ücretsiz olan cd'nin %50 indirimli olduğunu söyleyen Gratis kızlarına hiiçbi şeycik demem..
Ayrıca anneler gününü diğer özel günler gibi indirime alet etmek istemezdim ama kader utansın :s

23 yorum:

  1. sen neler almışsın oyle seçilcim:))gratisi boşaltmışsın..essence kapatıcısının yazısını bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ön deneme yaptım fena değil kapatıcı. Önceki indirimlere göre kendimi tuttum bile sayılır :))

      Sil
  2. yaa iste erken gidincede boyle oluyor :)) Gratisi bende taladim ama bitek benri karepamuklari tutturduk canim gecen sefer ciltbakim agirlikli gitmistim bu sefer makyaja daldim, cdye kafam takildi % 50 indirim sacmaligida nedir allasen ben hediye olarak aldim ne bicim gratis o ve butun standlar agzina kadar doluydu gule gule kullan hepsini *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebooktan bir kız yazmış 350 liralık alışverişine bile vermemişler. Hadi indirim oranlarını yine tam bilmiyorlardı da bari onu bil :s Millet kozmetiğe doydu artık standlar dolu kalabiliyor sanırım :))

      Sil
  3. bende gittim ama the balm standında 3-4 tane ürün vardı ben de hot mama aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hotmama'yı beğendin mi? Bana çok ışıltılı geliyor o, bir ben sevemedim sanırım :))

      Sil
    2. ben çok sevdim ama dediğin gibi fazla ışıltılı o yüzden üstüne mat pudra sürüyorum

      Sil
  4. ayyy güle güle kullan canım benimmm inşallah bende kendimi atıcam gratise :D bir bakim ne var ne yokk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah Merve'yle karşılaştık bizden başka kimse yoktu :D Ben tekrar gidicem sanırım bir de Watson's'a bakarım :)

      Sil
  5. Ücretsiz cd yi bana da vermediler=/ Ayrıca dediğin gibi Garnier in fiyatı zaten o=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimi normalden bir gün önce başlatmışlar, sanırım o yüzden kampanyaları tam bilmiyorlardı ama kasadan deneme zahmeti bile göstermedi :)

      Sil
  6. Hey maşallah seçil dünyayı almıssın,güle güle kullan o diş macununu aldım aldım bıraktım resmen beyazlatıyormu diye tereddüt ettim iyi benim yerime sen almıssın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossmann'daki acayip markalar iyi çıkabiliyor, bu markanın diğer ürünlerini beğendiğim için bir de üstünde bitkisel falan yazıyordu almış bulundum :D

      Sil
  7. ayy bende gidecem:) gulegule kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahh indirim bitene kadar ben de birkaç tur daha atarım herhalde :D

      Sil
  8. Off bi hazine var burda resmen:) İyi günlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  9. güle güle kullan hepsini :))

    YanıtlaSil
  10. Cok guzel seyler almissin . Ben 2 gundur gidiyorum yarin bir kez daha gidcegim bu da son olsun artik benim icin :-) essence kapaticinin yazisini bekliyorum hatta denediysen bir on yorum yaparsan sevinirim. Yarin alabilirim boylece :-) bende bloguma beklerim http://balbocegiilekozmetik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bugün de gitmek istiyorum hatta watson's'tan çıkarken "bu kadar az şey almamalıydım, bir şeyler daha olmalıydı" diyerek çıktım ama hala alacak bir şey bulamıyorum :)
      Belki de alışverişe çoktan gitmişsindir ama kapatıcıyı tavsiye ederim. Çizgilere dolmadan parmağınla bile dağıtabilirsin, yapısı çok ince diyorlar böyle fırçalılar için ama yeterince kıvamlı, sadece kapatıcılığı yeterli gelmeyebilir ama bana yetti.. Tenle de uyumlu :)

      Sil
  11. Ben de bu indirimle kozmetiğe doydum :) Küçük de bi yazım var burda yeniyim de ^^
    http://gulusce.blogspot.com/2013/05/bugun-en-sevindigim-seeeey-gratis.html

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullan hepsini çok şekerler:)
    benim de aldıklarıma bakmak istersen beklerim :)
    http://mel-makyajkutusu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. parfüm neyli? gratis alışveriş postlarına aşığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vanilyalı. Şekerli kremamsı bir koku :) Birazcık ağır diyebilirim :)

      Sil