26 Kasım 2012 Pazartesi

Gratis'in %50 sini Üstüme Yapın Noooluuurr


Gratis %50 indirim vurgunum şekildeki gibidir :)) En az yeni yıla kadar kozmetik orucuna girmeyen bizden değildir :)) Yılbaşında indirim olur diye beklediğim The Balm ürünlerini de böylece almış oldum ama Hot Mama ve Mary Lou kalmadığı için hala bir şans veriyorum kendisine :)
Azmettim mağazaya dördüncü gidişimde sonunda aldım şu koleksiyonu :s Sanırım testerları yoktu zaten bakmadan ve düşünmeden aldım allık ve pudrayı.. İlk sıradaki maskara da pek siyahmış o da koleksiyon ile gelmiş..
Denemek istediğim tüm ürünler stokları ile fazla fazla alınmış oldu... Essence'in bir kaş maskarası olduğunu da Gratis kızlarına öğrettim yine :) Ama son ziyaretlerimle birlikte iyice akraba olduk, yoğun kalabalığa rağmen hepsi ilgilendiler..
The Balm'ın fiyatlarını anlayamadım.. Göz makyajını çıkaran balm 15 lira, indirim olmadı sanırım kozmetiğe girmediği için. Sexy Mama 12, Bahama Mama 30 lira etiket fiyatına sahipti ve fişe o şekilde yansıdı.. Gratis'e facebooktan mesaj attım, yarın tekrar mağazaya gidip sorabilirim.. Bu halleriyle normal fiyatlarından ucuz ama neden indirim olmadığını anlamadım.. 
Bu glossu ve alışveriş çantasını hediye ettiler, balm'ın hediyesi olan başka bir çanta vardı en azından görsel olarak onu tercih ederdim :)
Bu glossun serisinden başka bir renk alacaktım ama kalmamıştı, o yüzden sevdim bu hediyeyi :)
Son olarak kargodan bu iki parça Fred Farrugia ürünüm geldi. Krem allık istediğimi daha önceki yazımda yazmıştım, Miss Pera'dan %15 indirim kuponu geldi, onu mu alsam bunu mu derken sitede toz allık olarak yazılmış bir ürünün krem allık olduğunu gördüm turuncu kırmızı bir rengi vardı ve ben alana kadar bitti :s Zaten muhtemelen bu ürünlerden birer tane vardı, ben de son olarak fondöten ve far seti ile FF serüvenini kapatıyorum.. 
Paletimin son şekli böyle oldu, ama taşıma çantasını biraz zorladığı için simli farları çıkarıp kutularında saklamayı tercih ettim. Fotoğrafı bile çok şirin, canlarım benim :)) Simli farları pek sevmedim ama yine de parmakla uygulamaya çok uygun, hedefini tutturmuş bir marka olarak görüyorum.. Keşke satılabilecek olsaydı cümlesini ben de tekrarlamış olayım..

19 yorum:

  1. merhaba birşey sormak istiyorum bende bugün gratisden alışveriş yaptım baml ürünlerinden aldım ama bu hediye ürünleri duymamıştım ne mağazada ne de internette bir başka yerde acaba bu hediyenin yarı özel bir şartımı vardı biliyormusunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kasada başka birisi sordu, 50 lira üzerine veriyoruz dediler, sadece balm lira olacak sanırım. bir de genel olarak ellerinde ne hediye varsa ona göre veriyorlar, bana daha küçük alışverişlerde de bazen takma tırnak falan gibi küçük hediyeler verdikleri olmuştu. mesela daha önceki balm makyaj çantası gibi herkese verilen hediyeleri zaten duyuruyorlar :)

      Sil
  2. Bugün bende şans eseri indirimi öğrendim ama insanlar resmen yağmalamıştı.AVM içi Gratis olunca böyle oluyor. :(
    Essence ürünleri de indirimde miydi?
    Akşam eve geç geldiğim için evimin yakınındaki Gratise bakamadım yarın kesinlikle bakacağım. Umarım buradaki mağazada bir şeyler bulabilirim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet essence de indirimde :) Tüm renkli kozmetik indirimli, oje ve bb kremler hariç ama benim 3 tane the balm ürünüm indirimsiz geçmiş :s yarın tekrar gideceğim mağazaya..
      Twilight için gidince gördüm ben de indirimi :)) Yeni ürünler geleceğini biliyordum ama sanırım indirim öncesi ürünleri çıkarmamışlar sadece twilight koleksiyonunu eklemişlerdi.. tabii Adana'da ürün bulmak biraz daha kolay :)

      Sil
  3. Oooo, vallahi çeyiz düzmüşsün, çok şahaneler! Güle güle kullan, hepsi harika görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bugün evlensem kozmetik çeyizim stoklarıyla beraber hazır vallahi :D

      Sil
    2. Daha dur, daha dur! :)
      Esas çeyizliklerini daha almadın. Dilini ısır. :)

      Sil
  4. alacakaranlık serisinin ojelerini bulamamıştım ben çok güzellermişşş.
    Güle güle kullan ben sadece allığını alabildim.
    aldıklarının hepsi çoook güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka mağazalara baktınız mı? İstanbul'da farklı farkı mağazalardan alanlar olmuş, ben önce allık ve pudrayı attım sepetime tüm mağazayı dolaştıktan sonra oje ve pigmentleri inceledim. Çok ilginç bir şekilde burada pek bilinmediğinden tükenmiyor da, sadece ucuz diye alıyorlar.. :)

      Sil
  5. Ne güzel şeyler almışsın,iyi günlerde kullanmanı dilerim:)ben gittiğimde twilight koleksiyonu yoktu,yılbaşına artık:)
    izleyicinim,bana da beklerim,sevgiler:)
    http://kozmetikturu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim twilight gelmesine rağmen standını kurup satışa başlamalarını 2 gün bekledim, açıkçası ben yılbaşında bile %50 indirim beklemiyordum Gratis'ten, bayramda yapmadıkları için o yüzden çok şaşırdım :)

      Sil
  6. amanııın gözlerim yuvalarından çıktı, ne çok şey almışsın :P hepsi çok güzel görünüyor, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kredi kartının mesajı gelince anneminde gözleriyle ilgili bir sorunu oldu sanırım :) koleksiyon diye gittim 3 senelik ihtiyacımı aldım sanırım :s

      Sil
  7. wuhhhu toplamışsın güzelim bir sürü şey :) hepsini güzel günlerde kullan. Get Big Lashes'i ben pek sevmedim, ama multi action olan güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloglarda görünce denemek için almıştım, nişan öncesi kendime çeyiz dizdim resmen :D

      Sil
  8. Şu Fred Farrugia^ya takıdlım ben. Krem bronzer ı nasıl? Dağıtılması kolay mı? Yardımcı olursan, sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şaşırtıcı derece kolay dağılıyor ve doğal duruyor, çok kremsi. "Makyaj Günlüğü"nün sayfasında aratırsanız Hacer'in birkaç uygulamasında var gayet doğal görünüyor.
      Çok koyu görünüyor ambalajında ama parmakla bile kolayca dağılıyor.
      Şu an sanırım sadece Miss Pera'da var, pudra formunda olanlar da vardı orada onların yapısını bilmiyorum benimki Summer Kit'in içinden çıkan krem bronzer, o şekilde bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim :)

      Sil
  9. indirim fişine yansımamış olmalı
    hemen fişini kaybetmeden gratise git ve durumu anlat
    iade alıp tekrar fişi hazırlıyolar sana
    ürünleri yanında götürmene gerek yok

    aynı durum bnm başıma gelmişti daha önce.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu önceki indirim canım, pahalı geçirdikleri ürünleri götürmüştüm tüm ürünler yanımda değil diye iade almadı, aradaki fark kadar alışveriş yapın dedi, sonra onu bile doğru düzgün hesaplayamadı kabustu! :))

      Sil