10 Kasım 2012 Cumartesi

Miss Pera Fred Farrugia Alışverişim

Kendimi antikacı dükkanında çok değerli bir parça bulmuş gibi hissediyorum :s Miss Pera'da geçenlerde Fred Farrugia'ya markasına tıkladım bir umut, kaldırsalar ya artık şunu diye düşündüm. Birkaç gün sonra amaçsızca bir kez daha tıkladım ve bu bebekler karşıma çıktı :) Alsam mı almasam mı derken hiç gerek olmamasına rağmen sırf artık satılmayacak diye aldım, sonuçta mutluyum :)) Bronzer kullanmaya yeni başladım fakat pudralı ürünler cildimi çok rahatsız ediyor, bu yüzden en çok summer kit'teki krem bronzer için aldım. Farları çok beğenildiği için stokta olan alınabilecek en mantıklı farı da ekleyerek setimi tamamladım. Hala bazı ürünler var bakmanızı öneririm. 

 Siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen ilk alışverişim, perşembe gece yarısı sipariş verdim, cuma sabahı kargoya verildi, cumartesi sevkiyat yetişmediği için ben gidip kargo şubesinden kaptım :)) Kutulama gayet sağlam, garnier göz roll-on ve %10 indirim kuponu eklemişler..

Krem allık da bulabilseydim bayılarak alırdım ama toz allık, pudra, fondöten gibi ürünler kalmış..



36 no'lu far - 08 no'lu summer kitin içindeki far
Numaraları yazdım ama benim aldıklarım son ürünlerdi sanırım... Sephora indirimi ile summer kiti daha ucuza alanlar oldu ama zaten artık ürün yok :s %10 indirim kodu ile toplam 75 lira civarı ödedim, kargo Miss Pera'dan her zamanki gibi :)
Siteye üye olursanız, %10-15 indirimler oluyor, bazen tüm site için geçerli, bazen belli markalara özel indirim kodları geliyor mail adresinize..

4 yorum:

  1. Renkler cok guzelmis, gule gule kullan. Bana ambalaj yapisindan oturu soguk gelmisti bu marka. Testerlarina bile elimi surmedim hic. Cok sey mi kacirdim; bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yanımda ürün taşıdığım için ambalajını şirin buldum, ama evde sürekli bunu aç kapa filan şeklinde kullanılmaz herhalde :s
      Katları açılıp dağılır diye korkuyordum ama gayet sağlam bir mıktanısı var, ambalaj bu konuda tam not aldı :)

      Sil
  2. Far seçimlerin çok güzelmiş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.. Sitede kalanlar içinde ancak bunları seçebildim, sonradan açık gri ve siyah tonlarında simli olan kitini de ekledim paletime :)
      Sanırım hala bazı ürünleri var Miss Pera'da..

      Sil