9 Mayıs 2013 Perşembe

Avon Katalog 5 Parfüm ve Eczane Alışverişi

Avon'dan da sıkılmam bir ay sürdü, hiç şaşırmadım :) Bu katalogda alacak bir şey bulamayıp tavsiye edilen ve merak ettiğim parfümleri aldım ama henüz hiçbirini beğenemedim. Gratis'ten gelip üstüne bunları deneyince erkek parfümü bile var şu anda üstümde :s Elite Gentleman ve Amour parfüm gelecek katalogda satışa başlayacak sanırım, bu yüzden indirimli aldım. Elite duş jeli hediyeli 20 lira. Klasik bir erkek kokusu, tıraş losyonu gibi..
TTAA Amour EDP yaseminli diye okumuştum ama henüz bir yasemin kokusu alamadım kendisinden..
Bunun da panoroma satışındaki fiyatı 18,60 idi. Temsilci iseniz panoroma katalogundan bir sonraki katalogda satışa çıkacak ürünü indirimli alabiliyorsunuz, zaten genelde sonraki kataloglarda kampanya bile olsa o fiyatta olmuyor ürünler..
Soft Musk, fotoğrafa sığmayan kocaman banyo köpüğü ile set halinde indirimliydi 18,67'ye geldi.
Ve Little Black Dress'e de 20.92 ödedim, en çok bunu merak ediyordum, vücut spreyini çok seviyorum çünkü. Arkadan görünen vücut spreyi de 3,60 onu da henüz sevemedim :s
Parfümleri teker teker tekrar deneyeceğim ama en nihayetinde gündelik kullanım için gayet uygun fiyatlara almış oldum.. Kampanya bitmeden bir göz atın bence..
Çok mağdurum ben bugün yahu :(
Bu arada bir iki gün önce eczaneden Avene termal su ve Sudocrem aldırdım anneme. Delicesine kullanmak istiyordum ama almayı unutuyordum, ilk gün biraz hüsrandı ama ikinci sabah yani bugün biraz daha umut verdi Sudocrem :) İkisini de büyük boy istedim, Sudocrem 125 gr 20 lira. Avene sanırım 150 ml, kavga dövüş 3 lira indirimle 25 lira. Netten fiyatına bakıp söylemiştim anneme, başka eczaneler yanında numuneler de verirken benim dermokozmetik ağırlıklı satış yapan eczanemin kazıklama çabasına hayranım..

5 yorum:

  1. Sudocrem neye iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında pişik kremi :D Kızarıklık, yeni kapanmış yararlar, yanıklar ve sivilcelere iyi geliyormuş. İlk iki günde akne kızarıklıklarını geçirdi, bebek poposu gibi yapacak mı merakla bekliyorum :D

      Sil
    2. Sivilce izlerine geliyorsa hemen alırımmmmm! :)

      Sil
  2. yaz için avon wish of love
    pur blanca bence harika çok hafif denemelisin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pur blanca'yı önceki ay aldım daha önceden de kullanmıştım ama unutmuşum yeniden denemek güzel oldu :)

      Sil