1 Mayıs 2013 Çarşamba

Loreal Pure Zone 30 second Chrono Clear

Tanıdınız mı? Loreal Pure Zone 30 second Chrono Clear yani bildiğimiz temizleme pedi içeren yıkama jeli :) Çekilebilecek en bulanık fotoğrafını çekince siyah-beyazı dayadım :)
Bloglarda sıkça bahsedilince, pedi için almıştım, benzeri bir ped Sephora'da da satılıyor ama o zamanlar Adana'ya Sephora'nın açılmasını beklemiyorduk tabii ki :) 
Neyse, alırken umudum Clarisonic'imsi bir temizlik sağlamasıydı, çünkü yüz fırçalarını çok sert buluyorum ve kullanamıyorum. Doğal sünger kullanıyordum, onu da hijyenik bulmayınca bu bebeği denemek istedim ve kesinlikle çok memnun kaldım! 
Avene tonik yazımda da belirttiğim gibi Bioderma Sensibio H2O'nun dokulu pamuk kullanmama rağmen temizlemediğini bu ürün sayesinde çok net anladım. Cildimi H2O ile temizledikten sonra pedi ıslatıp bir damla jel sıkıyorum, yuvarlak hareketlerle acıtmadan ve batmadan gayet nazik temizliyor. Sonuç mu? Silikon çıkıntıların arasında, temizlenmiş makyaja rağmen ben buradayım diyen fondöten kalıntısı... 
Fondöten rengine bürünmüş pedi suyun altına tutunca hemen temizleniyor..
İşiniz bitince pedi, seramik ya da aynaya yapıştırmanız için vakumlu bir tutma yeri var.. 
Ben farklı jellerle de kullanıyorum ama bizzat kendi yıkama jelinden de memnunum gayet sağlam temizleyip, geriye yumuşak bir cilt bırakıyor. Ve aynı zamanda peeling yapmış kadar oluyorsunuz, küçük kurulukları temizliyor.. 
Bu arada satın aldığınızda pedin üzerindeki etiketi kaldırıyorsunuz, alana kadar temiz kalmış oluyor yani..
Sivilce, siyah nokta ve parlama karşıtı olduğunu yazmışlar, gözeneklerin temizlendiğini gayet görebiliyorsunuz bu bakımdan yeni sivilce oluşumunu engelleyebilir ama benim gibi hormon sorunlarınız varsa kullandığınız harici ürünlerden çok bir şey beklemeyin tabii..
Ben Gratis'in katalog indirimiyle 10 liraya almıştım, bu fiyata pedin yanında 150 ml'lik bir ürünü de denemiş oluyorsunuz en azından..
İçeriği pek masum değil SLS, PEG-150 ve mentol içeriyor. Mentol niye zararlıydı unuttum :s Fakat şu sıra hayattan nefret edip, yavaş bir intihar planını eyleme koyduğum için zararlı içerikleri daha bir sever oldum! :s
Rakı içenler öldü de su içen ölmedi mi, ölümüm rakıdan olsun gibi bir durum içindeyim yani! Siz bana bakmayın tabii ki... Yine depresyonda olduğumu fark ettiniz değil mi? :) Çekilişi 12 Mayıs'a kadar uzattım, hem katılım az hem de ilgilenebilecek durumda değilim :(
Kendinize iyi bakın
Sevgilinize sarılın
Yoksa sokağa çıkın ve bir tane edinin :)
Mutlu akşamlar!

16 yorum:

  1. bu ürünü çok merak ediyorum gerçekten. bitirmem gereken ürünleri bitirdikten sonra buna şans verebilirim :) yazı çok güzel olmuş ellerine sağlık, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de indirimde almıştım, diğer ürünlerle dönüşümlü kullanıyorum.
      Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Pedi satılsa sırf onu alırım,jeli nasıl acaba iyi gelirmi bilemedim şimdi neutrogenayı greyfurtlu olanı çok sevdim halbuki.:/Ayrıca kendine iyi bak canım neden öyle diyorsun Aaa!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin karma ya da yağlıysa beğenebilirsin :) Ben kuru karmayım ama yine de çok kurutmadı cildimi.
      Evlenip bir çocuk yapana kadar hayattan nefret etmeye devam edicem sanırım :)

      Sil
    2. Karma ozaman alıp deneyeyim ucuzlarsa tabiki (:
      :]]]Hayırlı mutlu olacağın bir eşin olur inşallahh,bak gecenin şu saatinde dua ettim sana olur belki yakın zamanda :)

      Sil
    3. Adaya buradan duyurulur o zaman :)))

      Sil
  3. Bu ürünün turuncusunu 1 aydır falan kullanıyorum yakında blogda da paylaşıcam hatta, acaip memnunum o kadarını söyliyim gerisi blog yazısında olacak malum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben diğer türlerine de baktım ama peeling falan gibiydi en uygun bu geldi, onu da merak ettim öyleyse :))

      Sil
  4. Yüz bakım ürünlerini dizi dizi dizip sonra da kullanmaya üşenen biriyim. Ah keşke ben de düzenli olarak kullanabilsem.

    Bu arada Mimlendin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az önce yine stok kontrolü yaptım neyi önce bitirsem diye ve acayip şekilde millet şişe şişe şampuan, duş jeli, yüz yıkama jeli bitirirken bende bu ürünler yerinde sayıyor :D
      Tonik, nemlendirici ve dudak kremlerime sadığım ama :)
      Hemen bakıyorum mime :))

      Sil
  5. Ben de dün aldım ve ilk kez kullandım. İlk kullanım sonrasu tüm gözeneklerimi açtığını hissettim :) Pedinin bu kadar yumuşak olabileceğini tahmin etmemiştim.
    Yazın yine çok keyifli olmuş, ellerine sağlık..
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy teşekkür ederim güzel yorumun için :)
      Benim yüzüm çok hassas yumuşak olmasına ben de bayıldım onun için :)

      Sil
  6. Ben de sadece pedi için almıştım (pure zone değil de mavi olanını) yüzümde bir sürü sivilce çıkardı, hemen kullanmayı bıraktım, cildim düzeldikten sonra başka bir temizleyiciyle denedim onda da aynı şey oldu! Herkes bu kadar memnun kalmışken kesin bende bir terslik var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya :s Ped süngerden falan daha temiz kalıyor gibi geliyor bana harici bir enfeksiyondan ziyade tahrişten dolayı oldu herhalde. Gerçi ben de çok hassasım ve derim ince ama sert gelmedi bana :)

      Sil
  7. Canım hem ped harika hem temizleyici... Açıkçası içindeki madde neyse ben bilmem ama yüzümün temizlendiğini ferahladığını hissediyorum ben, nefes alıyormuş gibi oluyor ve ben o hissi seviyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique ve roc'un jelini kullanıyordum önceden, bu arkadaş clinique'ten daha iyi geliyor bana :) Temizlenmiş ferah hissi eskisi gibi her üründe bulamıyorum artık..

      Sil