30 Mayıs 2013 Perşembe

Misspera Inglot Alışverişi

Merhaba.. 
Günümü aydınlatmaya yetmeyen, yavrularla karşınızdayız.. 3 gün önce Misspera'nın yaptığı Inglot indirimi ile 15bjf allık fırçasını ve AMC Shine seriden 30 numaralı hafif altın ışıltılı bej renkli farı aldım. Bir gün sonra daha fazla markayı içeren, genel kapsamlı bir %50 indirim oldu, ıvır zıvır şeyler almaktansa bir gün önceden aklımda kalan kabukiyi almaya karar verdim. Elimde Ecotools ve Real Techniques'in kabukileri var ama onlar bu kadar sık kıllı ve yuvarlak şekilli olmadığı için dayanamadım almış bulundum.. Fazla pudra kullanmadığım için gereksiz bir yaklaşım ama az pudra alarak daha kapatıcı bir şekilde uygulamasını ümit ediyorum.. 
 Artık her evde bir Inglot far olacak! fikrinden yola çıkarak sitede kalan alınabilecek en uygun farı seçmeye çalıştım.. Krem rengi mat farını istiyordum ama bildiğiniz gibi ben Adana'da mağazaları olduğuna uyanana kadar adamlar, tezgahı toplamıştı bile :))
Bu arkadaş da mica, dimethicone, talc ve nemlenmeyi önleyici olarak silica içeriyormuş.. 32.99'luk ilk fiyatını düşününce pek hoş bir durum değil tabii.. Gözümde talc'ın zararını göremesem de yüzümde kullandığım pudra gibi ürünler kaşıntı ve gözeneklerde tıkanma yapıyor. Farlarda da tebeşirimsi yapının suçlusu bu arkadaş sanırım.. Far 2,4 gram ve 18 ay raf ömrüne sahip. Parmakla dokunulduğunda ince bir yapısı olmasına rağmen fırçayla uyguladığımda gayet kolay renk verdi. Yine de çok hoşlanmadım fazla ışıltılı gibi, bilemedim.. Baz renkleri sevdiğim için, her türlü kullanılır..
İkinci hayal kırıklığım allık fırçası oldu.. üzerinde naylon koruma olduğu için, bunu ilk çıkardığımda genişliği, metal sapı kadardı.. Daha geniş ve büyük bir fırça diye hayal etmiştim kendisini ama kullandıkça açılacak sanırım çünkü Bilgen'in uygulamalarında da kabuki daha tombik ve yuvarlak görünüyor..
Fırçalar Çin'de üretilmiş, marka ve kalite ne olursa olsun bu bana itici geliyor. Kalitenin dışında, insan emeğinin sömürülmesi gibi ama maalesef biz bunun dersini bile aldık.. İşletme batıyorsa, ucuz iş gücünün olduğu yere taşı!...
Hafif bir kokuları var ama şu anda yıkamayacağım çünkü fırçaların en güzel tarafları steril halde geliyor olması..
Acayip yumuşaklar! Benim için yumuşak fırça candır..
Kabuki ile beraber mini çantanın da geleceğini düşünmüştüm, forumlarda hediye edildiği yazılmış ama ya kalmadı ya da parayla satılıyor.. Neyse, ben kendisine bir kılıf uydururum :)
MP13MR50 kupon koduyla indirim devam ediyor. (Cuma gece yarısına kadar..) Yalnız kuponu tek seferde kullanabilirsiniz, çıkış yapmadan alacağınız her şeyi eklemiş olmanız gerek. Ben önce Inglot indirimi, sonra genel indirim kuponu ile aldığım için iki farklı alışveriş... Misspera en hızlı dönemini yaşıyor sanırım, ilk alışverişim 2, sonraki 1 saat içinde kargoya verilmişti!

Inglot'tan istediğim fırçaların çok az bir kısmını alırken bile elim titredi niyeyse :)) Fakat şu an hayatım dibe vurmuş durumda, bu yüzden bu yazıyı hazırladım ve ürünleri bir kenara bıraktım.. Aylar önce çok istediğim bu ciciler bile umrumda olmadı yani...

6 yorum:

  1. ben pek bir şey bulamadım. kirpik kıvırıcım yoktu bir süredir onu aldım bir de kargo bedava olsun diye lip balmını aldım, yarın elimde olur herhalde. 4ss, 6ss fırçaları alamadım bir onlara yanıyorum başka bir şey pek umrumda değildi Inglot'tan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Missperada sadece 4ss kalmıştı sanırım ama uzun zamandır görmedim bile :s
      Fondöten falan gibi şeylerin renkleri tuhaf, sadece fırçalar alınası ama en son sadece 2 fırça kalmıştı.
      Kirpik kıvırıcıdan korkuyorum ben :) Sadece elf'in mini kirpik kıvırıcısını denedim :))

      Sil
  2. içimizdeki alışveriş canavarına biri dur desin en azından benimkine desin artık :)

    Umarım hayatındaki sorunlar da çabucak kurtulursun da her şey yoluna girer bir an önce.

    Esra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben canavarımla pazarlık yaptım, artık akıllı durursa Benefit set, Urban Decay palet falan gibi ödüller vericem ona :))

      Sil
  3. Ben İnglot'un ojelerinden memnunum bir tek :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sadece matlaştırıcısı var ama sürmesi çok zor, az sürersem çizgi çizgi oluyor falan..
      Diğer renklerini denemedim ama beğenildiğini çok görmüştüm.
      Far da fena değil aslında inci ışıltısı gibi ama son indirimde The Balm'ın meet matte nude'una pahalı diyip şu tek fara para vermiş olmama sinir oldum :)

      Sil