11 Mayıs 2013 Cumartesi

Watson's Anneler Günü İndirimi Alışverişi

Aaaa Watson's'a gitmişşş... Beni Atasay'dan daha çok mutlu edecek cümle :) Sanki daha çok şey alırdım gibi geliyor ama kadınlar gününde de liste yapmamıştım ne denk gelirse alırım demiştim, sonra indirimlerine küsüp Watson's'a uğramamıştım bile. Bu indirimde cuma günü gündüz gidince fazla kimse yoktu, görevli kadın o kadar ilgilendi ki rahat rahat mıncıklayıp ürün seçemedim. Tabii ki evde koyacak yer bulamamam hasebiyle almadığım her şey benim kârıma oldu. Pure Beauty'lerde 3 al 2 öde değil de direk bir %50 falan olsaydı ya da diğer bakım ürünleri daha indirimli olsaydı daha çok saldırabilirdim. Ama sadece Superdrug Mud Therapy Sensitive Deep Cleansing Mud Mask aldım. (Yazarken yoruldum, kesin üşenmeden kullanırım ben bunu!) Yine nem maskesi mi kullanmalıyım, kil maskesi mi sorunsalımı yönelttim ve "ikisi de" yanıtını aldım.. Hassas ciltler için olan bu kil maskesini tavsiye etti.. Fiyatı 4,99 Hassas cilt demişken Avene termal suya aşığım.. İnanılmaz bir his bırakıyor, hemen yazmak istiyorum ama nasıl anlatsam bilemiyorum... 
 Selesta sabunların ikincisi bedavaydı, bir tanesi 3,25. Kükürtlü ve ardıç katranlı zeytinyağlı olanları yüz ve saçımda kullanmak için aldım. Standart alışveriş saçmalığım.. Yağlardan sonra kullanmak için saç sabunu alırım, kullanamam vücuda kalır :)
NYC ojeler resmen talan edilmişti.. Ama eminim ki ünü bilindiğinden değil, geçen haftaki oje kampanyasından :) Turbo Dry Top Coat'ı çok merak etmiştim raftaki tüm ojelere baktım, kasa önünde buldum. Toughen Up! Strength'e aslında ihtiyacım yok tırnaklarım gayet sert ve kırılmaz ama bazen çukurluklar ya da çizgilenmeler oluşuyor. Düzensiz beslenmeye üst cila napsın.. Belki bir şey yapar diye aldım :)
Sonunda bir köpük allığım oldu.. Hassas ciltten mi bilmem ama diğer bir saçmalığımdan bahsedeyim, bazen resmen cildim makyaj tutmuyor! Peeling, nemlendirme her şeyi denedim.. Parmakla, bilimum fırçayla, süngerle sürdüğüm fondöten bazen kadife gibi dururken bazen noktacıklar ve çizgilenmeler şeklinde cildimin üzerinde ayrı bir katman gibi kalıyor.. Göz kapağım farı tutmuyor, aynı miktarda uyguladığım iki göz kapağından biri daha açık renk oluyor, fırçayla bir kerede uyguladığım allık yanağın bir kısmında hiç uygulanmamış gibi oluyor falan filan... Bilimum far bazı, makyaj bazını deneyip onlarla biraz kandırıyorum cildimi. Buna çare bulun demiyorum ama böyle bir şey yaşayan var mı merak ediyorum? Cildim fondöteni kabul etmiyor diye çok defa makyajı silip tekrar nemlendiriciden falan başladığım oldu yani..
Neyse, devam edelim.. Pek pudra insanı değilim, çünkü fondötenden daha fazla gözenek tıkıyor gibi geliyor.. Hele pudra süngeriyle pudra uygulayabilenlere çok şaşırıyorum, büyük fırçalarla kullandığımda bile fazla geliyor bana. Bu yüzden fondötensiz tek başına-kapatıcı bir şekilde uygulayabilmek için Alix Aviean Terracotta'sını sonunda alabildim.. Gratis'te indirim daha fazlaydı ama standı yok. Bourjois standı da Watson's'ta zaten yoktu, Gratis'ten de kalkmış! :s
Pudranın yapısı çok tuhaf, diğer terracottalar gibi sert yapılı, fırçaya-parmağa incecik gelen bir pudra değil, gayet yumuşak enteresan..
Maybelline köpük allığı da pudra yapılı allıklardan bıktığım için aldım. Yine gözeneklerimi tıkadığını düşündüğüm için.. (Yoldaki 4 adet NYX allığı görmezden gelirsek..) Essence gibi bu allıklarında hepsi simliydi, renk skalasının sınırlı olacağı köpük allık gibi bir kategoriye simli renkleri sıralamak bence çok saçma.. En az ışıltılısı 04 rengi geldi kayısı ile açık şeftali arası bir renk..
Rimmel apocalips rujdan nefret edip bir tane daha aldım.. En azından bu daha kolay bir renk, daha önce aldığım sanırım Luna'ydı, applikatöre fazla geliyor, çizgileri belli ediyor falan filan pek sevmemiştim. Bunun da rengi biraz ölü ama pembe alt tonlu nude bir kalemle kullanılabilir..
Küçük Rimmel allığı görevlinin ısrarıyla aldım zaten uygundu fiyatı, çok ince ışıltıları var. Beni çantaya at yanında gezdir diyor :) Rimmel'in bronzer gibi olan üçlü allığı ile olan nefretimden sonra bunu beğenmeyi diliyorum..
NYC ojeler 3,49 (aa 3 al 2 öde devam ediyormuş fişi görünce fark ettim :))
Rimmel Apocalips ruj 6,99
Alix Avien Pudra 21,32
Rimmel allık 3.35
İndirim uygulandıktan sonraki son fiyatlarını yazdım. Çünkü Fişteki ilk halleri katalog indirimi ile yazılmış, Turkcell indirimi uygulanınca %44 gibi görünmüyor ama ürünün ilk fiyatını hesaplarsanız toplamda %44 olduğu anlaşılıyor..


14 yorum:

  1. Benim cildimde bazen tutmuyor. Aynı şekilde sürdüğüme eminim, hatta bir kere bir mua'da yaşadı aynı şeyi. Bir yanağıma allık uygulayamadı... İyi bir makyaj bazı biraz çözüyor sorunu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an Inglotu kullanıyorum ama adam sırf silikondan oluşuyor :s

      Sil
  2. bende aynı sorunu yaşıyorum ya acaba ben türünün son örneği miyim diye kendime soruyordum. Benimde yüzümde makyaj hiç durmuyor bazen. Son zamanlarda yine cildim kurumaya başladı. Burun kenarları felan. İşten gelir gelmez Nerisone c yi basıyorum yüzüme, sürüp 10 dk bekletip siliyorum sonra yeniden sürüyorum. Böyle 3 kez yapıyorum. Ardından yüzümü temizleme jelini fırçaya döküp yıkıyorum. Sonra koşa koşa Gratis in nar maskesini uyguluyorum. hAFTAFA 2 kez yaptım çok rahatım. Birde asla fırça kullanmıyorum artık. Benim yüzüm hiçbir türlü fırça kaldırmıyor onu anladım. En iyisi şu halka şeklindeki süngerler. Biraz ıslatıyorum sonra fond. bb ne varsa sürüyorum :)) Baz da denedim ama gözenekleri deli gibi açıyor. Silikon cildi çok kötü yapıyor. Sivilce ve siyah noktalara, "heyyy gelin gelin hazine var" diyor resmen. :)) Başka bir çare bulursam söylerim :)) Ha birde benim psikopat yüzümde Down Boy ve Hot mama aynı renk oluyor. Bak nasıl bir ten rengim varsa? Yüzümün bir yanına down boy bir yanına hot mama sürdüm arkadaşlarım aynı renk dediler meğer ben yanılmıyor muşum. Hatta Watsons taki kıza sordum o bile aynı renk dedi. Kriz geçirdim ya... Down boy mercan pembe, hot mama ise yüzümde resmen pembe duruyor. Birde hot mama nın simleri yüzüme gelmiyor, yapışmıyor mu nedir anlamadım. Mat duruyor. Halbuki swatclarda bakıyorum herkeste şeftali tonu durmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahh bugün biz de 7-24 makyajla aynı şeyi konuştuk benim yüzümde de Downboy ve Fratboy aynı duruyor :s Hatta flormarın ikili allıklarından şeker pembe baya bildiğim pespembe durması gereken allık dahi şeftali-turuncu gibi duruyor. Sarı alt tonlu olduğumdan olabileceğini düşünüyorum.
      Yanağımda allığın renk almamasını da, avurt bölgesi denilen elmacık kemiğinin ortasında çukur bölgede kolajen kaybı olunca çökmeler oluyor, onun için de bir zahmet su içmeye başladım. Göz altlarım ve dudaklarımda suya endeksli çalışıyor resmen :s Bazen gözümün altında kırışıklık oluyor, bazen de kaz ayağı çizgileri sonra bir bakıyorum yoklar :s
      O söylediğin krem enfeksiyonları cilt yaraları falan içinmiş sende nasıl bir etki yaratıyor ki?
      Burun kenarları için benim bulabildiğim tek şey lorealin pediyle yıkıyorum çünkü peeling bile yapsam akne kabuklanmaları burun etrafı falan soyulmuyor gibi geliyor. Yves rocherin kayısılı peelingi bu konuda iyi ama o da bana biraz sert geliyor :s
      Pedle yıkadığımda peeling etkisi de yaratıyor, üşenmezsem üzerine yine Yves Rocher'in pembe nem maskesini kullanıyorum yumuşacık oluyor cildim.
      Ayrıca cildini yumuşatmak için bal maskesi de tavsiye ederim hiçbir şey bulamazsan bir tatlı kaşığı bal ve süt karıştır sür. Yapıyor musun dersen, tabii ki üşeniyorum :)
      4 indirim önceden alıp da hiç denemediğim gratis maskelerim mevcut :s Göz serinletici maskeleri falan "kız isteme" gibi kutsal günler için saklıyoruz inşallah :D

      Sil
    2. ikinizin de yazdıklarınızı okudum
      yeappp ben de varım yalnız değilsiniz kızlar.

      yöntemlerinizi tek tek uygulucam.

      ben de sünger ile uyguluyorum fırça sevmiyor cildim

      Aldıklarını güle güle kullan solmaz
      rimmel london allıklar çok ucuza geldi ya hala inanamıyorum çantada taşımalık süper bir şey onlar

      Sil
    3. Sünger çok ürün emiyor mu? Bende sadece eklips var ama yıkasam bile ıslak kaldığı için bakteri ürer gibi geliyor. Hala tam beceremedim sanırım, fazla fondöten emiyor diye kullanmıyorum ama kapatıcıyı üçgen süngerle tamponlayarak kullanmak çok rahat oluyor..
      Senin denediklerinin sonucunu da bekliyoruz o halde :) Ben bugün makyaj bazı olarak Gratis'ten e vitamini jeli alacaktım sonra cimriliğim tuttu bıraktım. Makyaj öncesi Avene termal su kullanmaya başladım zaten, o bir hayli yumuşatıyor..

      Sil
    4. :) Yüzümde küçük çapta bir seboreik dermatit var. Burun kenarlarım kızarıp kabuklanmaya çok meyilli.Ondan nerisona c kullanıyorum. kortizonlu bir krem,, kortizonun cilt yenilenmesine katkısı var ama göz için zararlı. Şimdilik bunu yapıyorum bu bir bitsin LRP den kerium krem alıcam inşallah

      Sil
  3. Gule gule kullan aldiklarini. Rimmel alligin fiyati gercekten o kadar miydi :-) cok sasirdimmmmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla o fiyata hatrı kalmasın diye aldım :D Fena değil ama :)

      Sil
  4. güle güle kullan canım aldıklarını:)

    YanıtlaSil
  5. Terracotta pudrayı bir süredir kullanıyorum ciltte hoş ve doğal duran bi ürün bence. Rimmel London ürünleri indirime girince nerdeyse bedavaya gelmiş, güle güle kullan hepsini :)
    Libra MakeUp Blogspot

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de denedim bir iki kere, fırçaya fazla gelmesine rağmen ciltte ağır durmadığı için beğendim :)
      Bu indirimde ürünleri alana üstüne Gratis'ten Watson's'tan hisse vereceklerdi neredeyse :D

      Sil