15 Ağustos 2014 Cuma

Tatile Gideceğimi Duyan Gratis İndirim Yapmış :)

Yazlıkta evden çıkmadan süren tuhaf !? tatilim, İzmir'de devam edecek.. Yarın sabah Adana'ya oradan da İzmir'in bir ilçesine geçiyorum :) Muhtemelen Isparta, Denizli üzeri gidip, Antalya üzeri döneceğim. Görmeden dönme, alışveriş yapmadan geçme dediğiniz nereler var? :)))

Bütün hazırlığım tamam ama hala alışveriş yapasım var.. Almam gereken şeyler olduğu halde indirimleri kaçırdım ama yarın Gratis'in küçük bir  indirimi başlıyormuş, bari buna bakınayım..
Adana'daki 4 Gratis mağazasına da hala Wet n Wild gelmemiş olması gerçekten büyük başarı ! Eylül'de gelecekmiş, beklemedeyiz.


Kilo aldım acayip sinir oluyorum! Bilmem ne diyeti gibi şeyler yapamıyorum. Mutfağa girip diyet yemekler yapmakla uğraşamıyorum, dolayısıyla evde ne varsa onu yiyorum ki bizim evde genelde fazla albenili yemekler pişiyor! Yani tatile, kıştan başlayan ölümcül diyetlerle gitmiyorum :D
Neyseki Ruslar kaynıyormuş, kimse beni fark etmez :P Rahat rahat takılırım...

Fotoğrafı oy verdikten sonra çekmiştim. Yüzümde bir antidepresan gülümsemesi var, zira artık bu ülke adına bir şey düşünmeyi ve üzülmeyi bıraktım.. Üstümüze düşenden fazlasını yapmamız için bütün demokratik yollar tıkandı ve herkes gibi ben de hiçbir şeye güvenmiyorum. Göz göre göre insanların içine dalıp, ayy pardon teknik arıza oldu diyen şoförün, elini kolunu sallaya sallaya dışarı çıktığı bir ülkenin adaletine, yaptığı seçime niye güvenelim?
Seçime katılım oranı düşükmüş.. Yüksek olduğu zamanları da gördük, sonuç değişti mi? Utanmasalar her seçim sonucunda, aynı haritayı kullanacaklar! Hiç kendimizi kandırmayalım, sayılan oylarla açıklananlar arasındaki farkı herkes biliyor!

Neyse... Gelelim indirime.. Loreal ve The Balm'da %50 indirim var. Diğerlerinden bazıları şöyle;





3 yorum: