2 Kasım 2012 Cuma

English Home Cupcake Mutfak Seti & Rossmann

English Home mutfak tekstillerinden uzun süredir istiyordum fakat hem deseni seçememiştim hem de indirimde denk geldiğimden her parça bir arada olmuyordu. Bugün koliden yeni çıkardıkları ve ilk defa gördüğüm bu Cupcake desenli cicileri aldım :) Benim aldıklarım;
  • Ekmek torbası 16,90
  • Önlük 13,90
  • Tutaç 8,90
  • 2'li Amerikan Servis, Peçete Seti 24,90
Yeni seri olduğu söylendi mağazada, ben de deli gibi nette fotoğraf bakıyordum benim cicilerimin kumaşı niye farklı diye, bu sweet cupcake deseniymiş :) Diğeri daha şirinmiş üzüldüm şimdi :(

 Tutaç;

 Ekmek torbası (poşet için de kullanılabilir)


Masa örtüsünü şimdilik almadım, kahvaltı için servisleri kullanmayı düşünüyorum. Masayı sürekli sildiğim için örtü kullanır mıyım şimdilik bilmiyorum. Ve Sevgili'nin sürpriz hazırladığı evin sadece boş odalarının fotoğrafını gördüğüm için, kalan eksiklerimi içgüdüsel olarak alıyorum :)
Mutfak masamız var mı bilmiyorum yani :D Bu haftasonu sonunda göreceğim evimizi, hemen eksikleri belirleyip liste çıkaracağım. Henüz "isteme" faslına geçemediğimiz için mobilya alışverişi yapmam ama böyle küçük alışverişler bile mutlu ediyor. Zaten bunlar son eksikler artık, çünkü uzun süredir hazırladığım ve artık eve sığmayan bir çeyiz durumu var :D

Ve küçük bir Rossmann alışverişi yaptım. İnternetten bakıp gitmenin iyi yanı; aradığın şeyleri bulamıyor, sinirlenip az alışveriş yapıyorsun :))
Rival de loop göz kremi iyi diye not almışım fakat tam ürün adını yazmamışım o yüzden kapatıcılı Q10 ve Collagen içerikli Revital ürününü aldım. Yaşım için fazla olduğu söylendi ama sadece nemlendirici yetmiyor bana. Gülünce göz çevrem çizgileniyor. Bunu gündüz, Clinique all about eyes rich i gece kullanmaya devam edeceğim. (14,95 )









3 yorum:

  1. ben de göz kremi arayışındayım clinique istediğim marka ama rival de loop'un göz kremini de denemek isterim :) aldıkların çok güzel cupcake desenini ben de çok seviyorum güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique ürün alışverişindeki hediye setinden çıkmıştı, gerçekten güzel ama o parayı vermem sanırım :s abarttım bu ara bir de oriflame den göz kremi aldım, onu da beğendim gibi..
      Özel bir cupcake takıntım yoktu ama english home dan mutfak grubu alacaktım zaten, görünce olmuşken bu şirinler olsun dedim :))

      Sil
  2. bu seriden bende aldım:)cupcakekli herşey harikaaa omurinandi.blogspot.com

    YanıtlaSil